ΑρχικήinetAmazon: Δίνει αυτοκίνητο ή 100.000 δολάρια σε εργαζόμενους που εμβολιάζονται

Amazon: Δίνει αυτοκίνητο ή 100.000 δολάρια σε εργαζόμενους που εμβολιάζονται

Η Amazon, διοργανώνει κληρώσεις για να ενθαρρύνει τους εργαζόμενους της να εμβολιαστούν και ήδη 8 από αυτούς έχουν κερδίσει αυτοκίνητα και 100.000 $ σαν μπόνους.

Δείτε επίσης: Amazon ΗΠΑ: Προσλήψεις 125.000 ατόμων με αμοιβή 18$ την ώρα

Amazon

Τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες και ένας υπάλληλος της Whole Foods βραβεύτηκαν με αυτοκίνητα αξίας έως και 40.000 δολαρίων, αφού παρείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19, ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα σε ανάρτησή της στο Instagram στον λογαριασμό της «Amazon Vest Life», ο οποίος διανέμει ειδήσεις και περιεχόμενο τρόπου ζωής για υπαλλήλους της πρώτης γραμμής.

Την περασμένη εβδομάδα, τρεις υπάλληλοι αποθήκης και της Whole Foods έλαβαν 100.000 δολάρια σε μετρητά για τον εμβολιασμό τους, ανέφερε η Amazon σε ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram.

Η Amazon τον Αύγουστο ξεκίνησε μια κλήρωση για να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους που έλαβαν το εμβόλιο Covid-19 και να ενθαρρύνει τους υπόλοιπους να το κάνουν επίσης. Ονομάζεται “Max Your Vax” και προσφέρει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να κερδίσουν αυτοκίνητα, μια εβδομάδα άδεια επί πληρωμή με ένα πακέτο διακοπών 12.000 δολαρίων, καθώς και χρηματικά βραβεία αξίας 100.000 και 500.000 δολαρίων.

Δείτε ακόμα: Amazon: Προωθεί φάρμακο αποπαρασίτωσης ως θεραπεία του Covid-19

Συνολικά 18 βραβεία αξίας σχεδόν 2 εκατομμυρίων δολαρίων θα απονεμηθούν αυτόν τον μήνα έως τις 21 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την Amazon. Για να συμμετάσχουν, οι υπάλληλοι παρέχουν πιστοποιητικό ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι, μέσω μίας εσωτερικής ιστοσελίδας.

εργαζόμενους  εμβολιασμένους

Η Amazon δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους της, ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Η Amazon έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.500 εκδηλώσεις εμβολιασμού για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, πρόσθεσε η εταιρεία.

Η εταιρεία δεν έχει απαιτήσει από τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής να εμβολιαστούν, αλλά αυτές οι κληρώσεις χρησιμεύουν ώστε να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό. Έχει επίσης προσφέρει μπόνους έως και 100 $ σε υπαλλήλους και νέες προσλήψεις όταν έχουν πιστοποίηση εμβολιασμού.

Δείτε επίσης: Covid-19 εμβολισμός: Ποιες χώρες έχουν περισσότερους εμβολιασμένους;

Η Amazon επιθυμεί οι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή να εμβολιαστούν, καθώς η παραλλαγή δέλτα του Covid εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει επαναφέρει ορισμένα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό που ίσχυαν προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μάσκας σε αποθήκες των ΗΠΑ. Επιπλέον, η Amazon εργάζεται για την επανεκκίνηση του προγράμματος τεστ για τον κορωνοϊό στις αποθήκες της, αφού τερματίσει τις εγκαταστάσεις δοκιμές στις εγκαταστάσεις της, ανέφεραν οι Seattle Times.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS