ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Μπορείτε να αποκρύψετε την κατάσταση "Last Seen"

WhatsApp: Μπορείτε να αποκρύψετε την κατάσταση “Last Seen”

Οι περισσότεροι σύγχρονοι clients ανταλλαγής μηνυμάτων σας διευκολύνουν να βρείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που οι φίλοι σας ήταν συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Είναι μια χρήσιμη ένδειξη, που σας ενημερώνει εάν πρέπει να περιμένετε να λάβετε απάντηση στο μήνυμα σας άμεσα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι ότι ξενυχτήσατε μέχρι τις 4 το πρωί το προηγούμενο βράδυ. Το WhatsApp πρόκειται να διευκολύνει πολύ τη διαχείριση του ποιος μπορεί και δεν μπορεί να δει τις πληροφορίες του προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας φοράς που συνδεθήκατε.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πρόστιμο € 225 εκατομμυρίων για παραβίαση του GDPR

WhatsApp

Δείτε επίσης: WhatsApp: Οι νέοι όροι στο μέλλον θα είναι προαιρετικοί;

Όπως εντοπίστηκε από το WABetaInfo, νέα εργαλεία απορρήτου βρίσκονται σε εξέλιξη για να επιτρέψουν τον έλεγχο του ποιος ακριβώς μπορεί να δει τμήματα του προφίλ σας. Προς το παρόν, τα “Last Seen”, “Profile Picture” και “About” μπορούν είτε να τα δουν όλοι, οι επαφές σας ή κανένας. Δεν υπάρχουν προσαρμόσιμες επιλογές εδώ, οι οποίες διατηρούν τα πράγματα αρκετά αυστηρά σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτοί οι περιορισμοί θα αρθούν σύντομα, καθώς το WhatsApp δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή τη δυνατότητα να αποκλείσει συγκεκριμένες επαφές από το να βλέπουν την κατάστασή σας.

Με αυτήν την επιλογή, θα μπορείτε να αποκρύψετε τον χρόνο “Last Seen” από μερικούς ανθρώπους χωρίς να τον απενεργοποιήσετε εντελώς. Αυτή η επιλογή θα υποστηρίζει επίσης φωτογραφίες και βιογραφικά προφίλ, παρέχοντας πολύ περισσότερο έλεγχο της ιδιωτικής ζωής από ό, τι προσφερόταν προηγουμένως. Η απενεργοποίηση του “Last Seen” θα παραμείνει αμφίδρομη – αν το αποκρύψετε από μια ομάδα ατόμων στη λίστα επαφών σας, το WhatsApp σε αντάλλαγμα θα κρύψει τις πληροφορίες τους.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Public beta program για το desktop app

Παρόλο που η λειτουργία εντοπίστηκε στο iOS, αναμένεται να έρθει σε όλα τα smartphones. Όσο βοηθητικό και αν είναι το “Last Seen”, μπορεί επίσης να ανοίξει δρόμους για πιθανή κατάχρηση, οπότε είναι υπέροχο να βλέπεις το WhatsApp να κάνει τις επιλογές απορρήτου του πολύ πιο ευέλικτες.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS