ΑρχικήTop PicksΦθηνά Windows 10 κλειδιά με 7€ για λίγες μόνο μέρες!

Φθηνά Windows 10 κλειδιά με 7€ για λίγες μόνο μέρες!

Ο Σεπτέμβριος ήρθε και οι καλοκαιρινές διακοπές φτάνουν στο τέλος τους. Πρέπει να επιστρέψουμε στις βάσεις μας για να σπουδάσουμε και να εργαστούμε έχοντας συντροφιά τις καλύτερες δυνατές συσκευές αλλά και το κατάλληλο λογισμικό που θα κάνει την δουλεία μας πιο παραγωγική και γρήγορη. Αν ψάχνετε για αγορά λογισμικού στις καλύτερες τιμές, το Back to School Sale από το Godeal24 σας έχει την λύση. Το Godeal24 προσφέρει ακόμα μεγάλη έκπτωση στα Microsoft προϊόντα της, όπως τα αυθεντικά, φθηνά Windows 10 κλειδιά. Μπορείτε να λάβετε αυτές τις γνήσιες άδειες από 7 € και να εξοικονομήσετε έως και 60%. Είναι η τελευταία εβδομάδα προσφορών, ας ψωνίσουμε!

Δείτε Ακόμα: Microsoft Windows evolution – Από τα Windows 1.0 στα Windows 11

Φθηνά Windows 10 κλειδιά με μόλις 7€ για λίγες μόνο μέρες!
Godeal24: Φθηνά Windows 10 κλειδιά με μόλις 7€ για λίγες μόνο μέρες!

– Special Offer χωρίς Κουπόνι προσφοράς –

Windows 10 Pro Professional – 2 PCs 11.35€

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1 PC 19.99€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1 PC 25.99€

Windows 10 Professional 7.35

Δείτε Ακόμα: Windows 11: Πώς να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας;

– 45% OFF SALES με Coupon Code: SGO45

– 60% OFF σε διάφορα προϊόντα με Coupon Code: SGO60

Godeal24
Godeal24: Φθηνά Windows 10 κλειδιά με μόλις 7€ για λίγες μόνο μέρες!

Δείτε Ακόμα: Gmail – Πώς να βρείτε όλα τα emails από ένα συγκεκριμένο αποστολέα;

– Εργαλεία για τον υπολογιστή σας

Η διαδικασία αγοράς είναι απλή και οι μέθοδοι πολλαπλών πληρωμών είναι διαθέσιμες, φυσικά με δωρεάν αποστολή. Όλες αυτές οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις που παρουσιάζονται παραπάνω είναι χρονικά περιορισμένες και ισχύουν μόνο μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, οπότε αν θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών, σίγουρα θα πρέπει να πάρετε μία από τις προσφορές τους.

Δείτε Ακόμα: Tips για απομακρυσμένη εργασία – Πως να επιλύσετε tech-προβλήματα

Εάν σας προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα ή αν έχετε ερωτήσεις, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει με λόγια και πράξεις! Για κάθε είδους επαφή, απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: service@godeal24.com

Σημείωση: Όλα αυτά τα κλειδιά αποτελούν νόμιμες εκδόσεις. Η χαμηλή τιμή αυτών των κλειδιών οφείλεται στο γεγονός ότι συνήθως πωλούνται με υπολογιστή. Αυτή η πρακτική μεταπώλησης έχει νομιμοποιηθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24, μέσω του email service@godeal24.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS