ΑρχικήinetTesla: Επεκτείνει το Supercharger δίκτυο για να εξυπηρετεί οχήματα και άλλων εταιρειών

Tesla: Επεκτείνει το Supercharger δίκτυο για να εξυπηρετεί οχήματα και άλλων εταιρειών

Η Tesla προσθέτει πολλές νέες θέσεις εργασίας για design managers για τους νέους σταθμούς Supercharger σε πολλές περιοχές, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προετοιμάζεται για μια μαζική επέκταση του δικτύου Supercharger, πριν ανοίξει και για άλλα ηλεκτρικά οχήματα (ανεξάρτητα από τη μάρκα).

Tesla Supercharger

Το δίκτυο Supercharger της Tesla αναπτύσσεται με εντυπωσιακό ρυθμό το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης: Ετοιμαζόσουν να αγοράσεις Tesla Cybertruck; Περίμενε μέχρι το 2022

Το τελευταίο τρίμηνο, η εταρεία ηλεκτρικών οχημάτων διέθετε 26.900 Superchargers σε 2.966 σταθμούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν αύξηση 49% και 46% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Ωστόσο, αν θέλει να υποδεχτεί περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, το Supercharger network της Tesla θα πρέπει να αναπτυχθεί ακόμα πιο γρήγορα.

Τα σχέδια της Tesla για άνοιγμα του Supercharger δικτύου σε ηλεκτρικά οχήματα από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν γίνει γνωστά εδώ και καιρό. Ο Elon Musk είχε πει ότι θέλει να γίνει αυτό μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Επίσης, η εταιρεία είπε ότι αντί να προχωρήσει σε συμφωνίες με συγκεκριμένες εταιρείες, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατόχους EV να κατεβάσουν την εφαρμογή Tesla για να έχουν πρόσβαση στους σταθμούς φόρτισης.

Δείτε επίσης: Tesla: Ο αυτόματος πιλότος σταμάτησε αυτοκίνητο με μεθυσμένο οδηγό

Σε ορισμένες αγορές, όπως στη Βόρεια Αμερική όπου η Tesla χρησιμοποιεί το δικό της βύσμα, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν αντάπτορα, τον οποίο η Tesla θα προσφέρει στους σταθμούς.

Ωστόσο, η χρήση των σταθμών φόρτισης και από άλλα αυτοκίνητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της κίνησης στους σταθμούς Supercharger, οι οποίοι είναι ήδη πολύ γεμάτοι σε περιοχές όπου τα Tesla αυτοκίνητα είναι πολύ δημοφιλή.

Επομένως, η Tesla πρέπει να αναπτύξει και να αυξήσει σημαντικά τους Supercharger σταθμούς της προκειμένου να προετοιμαστεί για αυτήν την αναμενόμενη αύξηση χρήσης.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ενημέρωσε πρόσφατα τον χάρτη των προγραμματισμένων σταθμών φόρτισης προσθέτοντας νέους σταθμούς και συμπληρώνοντας τα χρονοδιαγράμματα.

Στο Λος Άντζελες, που είναι μια δημοφιλής αγορά για την Tesla, παρατηρείται σχεδόν διπλασιασμός του δικτύου Supercharger.

Το Electrek διαπίστωσε επίσης ότι η Tesla πρόσθεσε πολλές καταχωρήσεις θέσεων εργασίας για νέους υπεύθυνους σχεδίασης υποδομών φόρτισης.

Ο ρόλος περιλαμβάνει τη διαχείριση ολόκληρης της διαδικασίας ανάπτυξης νέων σταθμών.

Δείτε επίσης: Tesla: Το update 2021.24 φέρνει πολλές νέες δυνατότητες

Η Tesla αναμένεται να αναπτύξει ιδιαίτερα το δίκτυο Supercharger στις ΗΠΑ όπου τα αυτοκίνητά της μπορούν να αυξηθούν γρήγορα μετά την έναρξη της παραγωγής στο Gigafactory Texas.

Η αυτοκινητοβιομηχανία θα μπορούσε να λάβει σημαντική χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μόλις ενέκρινε χρηματοδότηση υποδομής EV 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μία από τις προϋποθέσεις για την επιδότηση είναι ότι τα δίκτυα φόρτισης θα πρέπει να είναι ανοιχτά για περισσότερες από μία αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την απόφαση της Tesla να προχωρήσει τώρα σε άνοιγμα των σταθμών της σε άλλα οχήματα, παρόλο που το συζητούσε χρόνια.

Πηγή: Electrek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS