ΑρχικήgamingΗ Sony επιβεβαιώνει ότι το GTA 5 θα είναι 4K/60fps στο PS5

Η Sony επιβεβαιώνει ότι το GTA 5 θα είναι 4K/60fps στο PS5

Η επόμενη γενιά του Grand Theft Auto 5: Expanded And Enhanced Edition(GTA 5), θα τρέξει με 4K60 FPS στο PlayStation 5 (PS5).

Ευχάριστα νέα για τους gamers και πιο συγκεκριμένα για τους φανς του GTA 5. Πολλοί μπορεί να μην θυμάστε πόσες εκδόσεις τους παιχνιδιού έχουν περάσει από τα χέρια σας και πόσα χρόνια παίζετε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν θα ξεχάσετε την μοναδική στιγμή αυτή που ανακοινώθηκε ότι η επόμενη νέα έκδοση του game για το PS5 θα είναι μια εμπειρία 4K με 60fps.

Δείτε Ακόμα: Microsoft Windows evolution – Από τα Windows 1.0 στα Windows 11

Η Sony επιβεβαιώνει ότι το GTA 5 θα είναι 4K/60fps στο PS5
Η Sony επιβεβαιώνει ότι το GTA 5 θα είναι 4K/60fps στο PS5

Όπως αναφέρει το Eurogamer, τα 4K visuals ήταν δεδομένα στην τελευταία γενιά hardware της Sony, αλλά η επιβεβαίωση των 60fps εμφανίστηκε τώρα μέσω του PlayStation Blog για τη Γερμανία. Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα αφορά στην πραγματικότητα πολλαπλές κυκλοφορίες του 2021 τόσο για το PS4 όσο και για το PS5, με την καταχώρηση του GTA 5 να αναφέρεται συγκεκριμένα σε μια εμπειρία 4K και “60 FPS extreme geschmeidig unsicher macht”, που η Google (περίπου) μεταφράζει σε “60 FPS το καθιστά εξαιρετικά ομαλό και μη ασφαλές ».

Δείτε Ακόμα: iCloud και WhatsApp – Πως μπορούν να σας παγιδέψουν για παιδική πορνογραφία;

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα που να επιβεβαιώνει ότι η ίδια εμπειρία μπορεί να αναμένεται από την έκδοση Xbox Series X, αλλά οι δύο κονσόλες είναι τόσο κοντά όσον αφορά την απόδοση, που θα αποτελούσε δυσάρεστη έκπληξη αν η Rockstar δεν παράγει την ίδια εμπειρία και για το Xbox Series X της Microsoft.

Το GTA κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για τα PS3 και Xbox 360 το 2013 χωρίς να λάβει κάποια ενημέρωση εκείνη τη χρονική περίοδο ενώ για PS4 και Xbox One κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014. Τον Απρίλιο του 2015, οι χρήστες των Windows επιτέλους έπαιξαν.

Δείτε Ακόμα: Patch Tuesday Αύγουστος 2021 Fixed 44 ευπάθειες και το Print Spooler

Πίσω στα δικά μας, οι εκδόσεις PS5 και Xbox Series X | S αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Η έκδοση των Windows είναι ήδη σε θέση να χρησιμοποιεί ανάλυση 4K και να τρέχει στα 60fps εάν έχετε αρκετά καλό υπολογιστή, αλλά η Rockstar προσθέτει μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων και βελτιώσεων απόδοσης για τις νέες κονσόλες.

Δείτε Ακόμα: Η μεγαλύτερη κλοπή κρυπτονομισμάτων από χάκερς! Χάθηκαν 600 εκατ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS