ΑρχικήinetΕτοιμαζόσουν να αγοράσεις Tesla Cybertruck; Περίμενε μέχρι το 2022

Ετοιμαζόσουν να αγοράσεις Tesla Cybertruck; Περίμενε μέχρι το 2022

Tesla Cybertruck 2022: Θα σας απογοητεύσουμε και ξενερώσουμε όσους από εσάς ελπίζατε να οδηγήσετε ένα Tesla Cybertruck πριν τελειώσει το 2021. Η Electrek αναφέρει ότι η Tesla ανέβαλε την κυκλοφορία του ηλεκτρικού pickup για το επόμενο έτος, λέγοντάς σας ότι θα μπορείτε να προσαρμόσετε το φορτηγό σας όταν “πλησιάσει η παραγωγή το 2022”.

Η ανακοίνωση αφορά όλα τα μοντέλα παρόλο που η Tesla είχε προειδοποιήσει ότι τα single-motor trucks θα έφταναν αργότερα. Τελικά, το ίδιο ισχύει για τα dual- και tri-motor οχήματα.

Δείτε Ακόμα: Galaxy Unpacked event 2021 – Περιγραφή νέων προϊόντων

Ετοιμαζόσουν να αγοράσεις Tesla Cybertruck; Περίμενε μέχρι το 2022
Tesla Cybertruck 2022

Η Tesla είχε ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι ο στόχος του 2021 μπορεί να μην είναι ρεαλιστικός. Ο Elon Musk δήλωσε τον Ιανουάριο ότι θα υπάρξουν μόνο “λίγες παραδόσεις” Cybertrucks το 2021 και ότι ο όγκος παραγωγής ορίστηκε για το 2022. Ενώ η εταιρεία παρέμεινε σε αυτόν τον ισχυρισμό στην τριμηνιαία έκθεσή της τον Ιούλιο, ολοκλήρωσε πρόσφατα τον μηχανικό σχεδιασμό για το EV ενώ θα χρειαζόταν μόνο λίγοι μήνες για να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη και να αποσταλούν τα αρχικά φορτηγά.

Η τακτική αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει ανταγωνιστική πρόκληση για την Tesla. Το Hummer EV της GMC βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην νίκη ενάντια στο Tesla Cybertruck. Επίσης, η Rivian ακόμα και με αποτυχίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει το R1T φορτηγό της τον Σεπτέμβριο. Και ενώ το F-150 Lightning της Ford δεν αναμένεται μέχρι την άνοιξη του 2022, το Cybertruck μπορεί να έχει χάσει το πλεονέκτημά της πρωτιάς στην αγορά.

Δείτε Ακόμα: Το CNN απολύει μη εμβολιασμένους υπαλλήλους γιατί πήγαν στο γραφείο

Elon Musk – Tesla Cybertruck 2022 creator

Ωστόσο, κατά πολλούς η καθυστέρηση δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που μας ξαφνιάζει. Το ατσάλινο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του Tesla Cybertruck απαιτεί μοναδικές τεχνικές κατασκευής. Η Tesla είναι επίσης γνωστή για τα αισιόδοξα χρονοδιαγράμματα που έρχονται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα της παραγωγής.

Δείτε Ακόμα: Tim Cook – Είναι πλέον το όγδοο υψηλότερα αμειβόμενο στέλεχος στις ΗΠΑ

Ωστόσο, η αυτοκινητοβιομηχανία μπορεί τουλάχιστον να υπολογίζει στη συσσωρευμένη ζήτηση. Με πάνω από 1 εκατομμύριο κρατήσεις στο Cybertruck, η Tesla θα μπορούσε να έχει μεγάλη ζήτηση, ακόμη και αν πολλοί από αυτούς τους υποψήφιους αγοραστές έχουν δεύτερες σκέψεις.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS