ΑρχικήinetMicrosoft: Σε παύση οι εγγραφές στα Windows 365 λόγω υψηλής ζήτησης

Microsoft: Σε παύση οι εγγραφές στα Windows 365 λόγω υψηλής ζήτησης

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα το προϊόν που όλοι θέλαμε να δημιουργήσει εδώ και χρόνια: μια πλήρη έκδοση των Windows που εκτελούνται στο cloud, γνωστή ως Windows 365. Ενώ η υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε επιχειρήσεις, η Microsoft αντιμετώπισε μια πολύ υψηλή ζήτηση. Μόνο λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα των δωρεάν δοκιμών των Windows 365, η Microsoft αναγκάστηκε να θέσει σε παύση τις νέες εγγραφές λόγω περιορισμένης χωρητικότητας του server.

Δείτε επίσης: Η Microsoft δημιούργησε ένα νευρωνικό δίκτυο με 135 δις παραμέτρους

Windows 365

Δείτε επίσης: Microsoft: Μόνο οι εμβολιασμένοι θα έρθουν στα γραφεία μας στις ΗΠΑ

Τα Windows εξακολουθούν να είναι το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα επιφάνειας εργασίας σε μεγάλο βαθμό λόγω του τεράστιου όγκου λογισμικού που τρέχει σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσβαση σε μια πλήρη έκδοση των Windows στο cloud είναι τόσο ελκυστική. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιβάλλον των Windows 365 από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, η οποία είναι ευκολότερη από το emulating ή το dual-booting. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις έχουν περισσότερο έλεγχο στα αρχεία και τις εφαρμογές. Υποστηρίζει Windows remote desktop, αλλά και ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα λειτουργήσει πολύ καλά. Με συμβατό πρόγραμμα περιήγησης, τα Windows 365 έχουν πιστοποιηθεί ότι λειτουργούν σε macOS, iPad, Linux και Android.

Σύμφωνα με τον Scott Manchester της Microsoft, οι δωρεάν δοκιμές θα επιστρέψουν σύντομα. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο ιστότοπος θα εμφάνιζε ένα μήνυμα σφάλματος όταν κάποιος προσπαθούσε να εγγραφεί, αλλά αυτό αντικαταστάθηκε από μια φόρμα εγγραφής. Μπορείτε να εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν είναι διαθέσιμες περισσότερες θέσεις. Πρώτον, η Microsoft πρέπει να παρέχει πρόσθετη χωρητικότητα server. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα καμία αναφορά για μια έκδοση Windows 365 για καταναλωτές.

Η Microsoft αποκάλυψε τουλάχιστον τις τιμές από την στιγμή της αρχικής ανακοίνωσης. Το βασικό virtual machine ξεκινά από 20 $ ανά μήνα, ανά χρήστη. Το κόστος ανεβαίνει από εκεί, φτάνοντας τα 162 $ το μήνα για την eight core έκδοση με πλήρη εξειδίκευση. Το ποσό των $ 240 ετησίως για έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή cloud μπορεί να είναι μια καλή συμφωνία υπό ορισμένες συνθήκες, αλλά $ 1944 ετησίως για ένα λειτουργικό σύστημα cloud είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Teams λανσάρει τις εγγενείς ειδοποιήσεις στο macOS app

Τα διαθέσιμα συστήματα είναι business-oriented. Το βασικό σύστημα διαθέτει έναν ενιαίο επεξεργαστή, 2 GB μνήμης RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε όμως να αποκτήσετε έως και οκτώ πυρήνες CPU, 32 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μια δωρεάν δοκιμή αυτής της υπηρεσίας έχει μεγάλη ζήτηση, ακόμη και αν χρειάζεται να είστε επιχειρηματική οντότητα για να εγγραφείτε.

Πηγή πληροφοριών: extremetech.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS