ΑρχικήReviewsΗ Nokia ανασταίνει το iconic κινητό τηλέφωνο 6310 (αυτό με το «φιδάκι»!)

Η Nokia ανασταίνει το iconic κινητό τηλέφωνο 6310 (αυτό με το «φιδάκι»!)

Το φιλανδικό brand Nokia ήταν μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες μέχρι την άφιξη του iPhone της Apple το 2007. Το 2020, η εταιρεία λάνσαρε δύο νέα μοντέλα που βασίστηκαν στο σχεδιασμό των αρχικών τους κινητών τηλεφώνων, αλλά είχαν μερικές πιο σύγχρονες αλλαγές.

Nokia

Δείτε επίσης: Toshiba MP3 player: Το πρωτότυπο τηλέφωνο με τον ξεχωριστό σχεδιασμό

Τώρα θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του κινητού τηλεφώνου 6310 που ήρθε με το διάσημο παιχνίδι φιδάκι και ήταν το πρώτο μοντέλο της Nokia που είχε Bluetooth. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, η νέα οθόνη θα είναι έγχρωμη και διαστάσεων 7 εκατοστών, αλλά θα εξακολουθεί να έχει το αρχικό πληκτρολόγιο. Θα έχει πολλά από τα κλασικά χαρακτηριστικά, όπως ραδιόφωνο fm και μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες χωρίς φόρτιση. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: σκούρο πράσινο, κίτρινο και μαύρο.

Δείτε επίσης: Android: Πώς να ελέγξετε απομακρυσμένα το τηλέφωνό σας από το PC;

Γιατί αναβιώνουν τα μοντέλα τους; Το αρχικό μοντέλο της Nokia είναι ένα icon των 00’s. Αυτό το κινητό τηλέφωνο, αν και τώρα φαίνεται πολύ στοιχειώδες, έφερε την επανάσταση στην κατασκευή των τηλεφώνων. Είναι επίσης γνωστό επειδή ήταν «άφθαρτο» και παρά το γεγονός ότι δεν πωλείται πλέον, οι netizens δεν το ξέχασαν ποτέ και μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά memes για αυτό. Η νέα έκδοση δεν θα κοστίσει πάνω από 60 δολάρια, οπότε θα είναι ένα κινητό τηλέφωνο για όσους χρήστες αισθάνονται μια συγκεκριμένη νοσταλγία για τις αρχές του αιώνα.

Δείτε επίσης: App μπορεί να ελέγξει την αντοχή του τηλεφώνου σας στο νερό

Αν και φαίνεται δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένα τόσο απλό τηλέφωνο μπορεί να ανταγωνιστεί τα smartphones που έχουν όλο και πιο προηγμένη τεχνολογία, υπάρχουν ειδικοί που λένε ότι αυτός ο τύπος κινητού τηλεφώνου θα μπορούσε να καλύψει άλλες ανάγκες. Ο Alistair Charlton, τεχνολογικός συντάκτης στο IBTimes πιστεύει ότι υπάρχουν αρκετοί πελάτες που θα εκτιμούσαν αυτό το μοντέλο, όπως άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν καταλαβαίνουν πολλά από την τεχνολογία, backpackers που χρειάζονται το κινητό τηλέφωνο μόνο για να επικοινωνήσουν και είναι καλύτερα ένα ανθεκτικό που κρατάει η μπαταρία του. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το τηλέφωνο όταν δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο το ακριβό τους smartphone.

Πηγή πληροφοριών: entrepreneur.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS