ΑρχικήReviewsΤο iPhone 13 μάλλον θα διαθέτει αντάπτορα γρήγορης φόρτισης 25W

Το iPhone 13 μάλλον θα διαθέτει αντάπτορα γρήγορης φόρτισης 25W

Το iPhone 13 μάλλον θα μπορεί να υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης με προσαρμογέα ισχύος 25W, σε σύγκριση με τον τρέχοντα περιορισμό του iPhone 12, που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 20W, σύμφωνα με μια φήμη που προέρχεται από την Κίνα.

Δείτε επίσης: iPhone 13: Φήμες λένε ότι θα υποστηρίζει το νέο WiFi 6E standard

iPhone 13

Δείτε επίσης: iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Apple Watch;

Το ‌iPhone 12‌ υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με προσαρμογέα ισχύος 20W. Ακόμα και αν οι χρήστες χρησιμοποιούν έναν πιο ισχυρό προσαρμογέα τοίχου, το ίδιο το iPhone υποστηρίζει μόνο έως και 20W. Σύμφωνα με τη φήμη, η Apple θα παρέχει στους χρήστες υποστήριξη για έναν προσαρμογέα ισχύος 25W αυτό το φθινόπωρο, και μαζί του, θα κυκλοφορήσει το δικό του τροφοδοτικό 25W ως αξεσουάρ για αγορά. Ο τρέχων προσαρμογέας ισχύος 20W της Apple κοστίζει 19,99 δολάρια.

Σε σύγκριση με τα 20W, τα 25W δεν θα φέρουν δραστική αλλαγή στις ταχύτητες φόρτισης του iPhone 13 ή την τυπική καθημερινή φόρτιση για τους χρήστες. Παρ’ όλα αυτά πολλά κορυφαία Android smartphone, όπως το Samsung Galaxy S21, υποστηρίζουν ήδη τα 25W. Η υποστήριξη για τις υψηλότερες ταχύτητες φόρτισης θα συνοδεύεται από την αυξημένη χωρητικότητα της μπαταρίας για καθένα από τα μοντέλα iPhone 13, τα οποία θα είναι χρήσιμα στις παραλλαγές υψηλού επιπέδου λόγω πιο προηγμένων οθονών.

Δείτε επίσης: Pegasus spyware: Πώς να δείτε αν έχει παραβιαστεί το iPhone σας

Τα iPhone 13‌ Pro και iPhone 13‌ Pro Max αναμένεται να επωφεληθούν από τις οθόνες LTPO, οι οποίες όχι μόνο θα προσφέρουν στους χρήστες καλύτερη εμπειρία προβολής με ρυθμό ανανέωσης ProMotion 120Hz, αλλά θα μπορούν να υποστηρίζουν και τη λειτουργία συνεχούς λειτουργίας.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS