ΑρχικήinetChromebook login bug: Σε λίγες μέρες έρχεται η λύση!

Chromebook login bug: Σε λίγες μέρες έρχεται η λύση!

Μια ενημέρωση για το Chrome OS, έκδοση 91.0.4472.165, έχει αφήσει ορισμένους χρήστες έξω από τους λογαριασμούς τους (login bug) ή σύμφωνα με πληροφορίες με υπολογιστές boot-looping. Εάν κλειδωθήκατε έξω (login bug) από το Chromebook σας, η λύση στο πρόβλημα έρχεται: Η Google δημοσίευσε στη σελίδα κατάστασης του συστήματος ότι εργάζεται σε μια διόρθωση, την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη. Επίσης, απέσυρε την ενημέρωση, αποτρέποντας την εμφάνιση του προβλήματος σε περισσότερους χρήστες.

Δείτε επίσης: Chrome 92 για iOS: Αποκτά κλείδωμα FaceID/TouchID για incognito tabs

Chromebook login bug
Chromebook login bug: Σε λίγες μέρες έρχεται η λύση!

Δείτε επίσης: Google Chrome V8 JavaScript engine ευπάθεια: Κάντε άμεσα update

Σύμφωνα με την Google, οι μόνες επιλογές για άμεση ανάκτηση της πρόσβασης στη Chrome OS συσκευή σας (εάν δυστυχώς κατεβάσατε και εγκαταστήσατε την ενημέρωση) θα οδηγήσουν στη διαγραφή των τοπικών δεδομένων της συσκευής. Η συσκευή σας θα πρέπει να κατεβάσει αυτόματα αυτήν την ενημέρωση που θα λύσει το πρόβλημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα την ενημέρωση χρησιμοποιώντας το guest account. Εάν ο υπολογιστής σας έχει κατεβάσει την «κακή ενημέρωση», αλλά δεν την έχει εγκαταστήσει, ίσως να πρέπει να αποφύγετε τον τερματισμό ή την επανεκκίνηση έως ότου κυκλοφορήσει η επιδιόρθωση.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε για τη σταθερή ενημέρωση, η Google συνιστά είτε “Powerwashing” (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) της Chrome OS συσκευής σας, επαναφορά της ενημέρωσης με ένα κλειδί USB ανάκτησης ή κατάργηση του λογαριασμού σας και επανεγκατάστασης του. Και πάλι, όλες αυτές οι λύσεις θα διαγράψουν τοπικά δεδομένα της συσκευής, οπότε προσέξτε. Η σελίδα κατάστασης της Google δεν αναφέρεται στα θέματα boot looping – το Android Central λέει ότι εάν αντιμετωπίζετε αυτά τα προβλήματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο κλειδιού ανάκτησης USB για να εγκαταστήσετε ξανά το Chrome OS.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Διόρθωση όγδοου zero-day bug μέσα σε έξι μήνες

Η κατεστραμμένη ενημέρωση 91.0.4472.165 είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη κακή ενημέρωση του Chrome OS που κυκλοφορεί αυτό το μήνα: Η Google απέσυρε άλλη μια ενημέρωση γύρω στις 7 Ιουλίου, αφού οι χρήστες ανακάλυψαν ότι ορισμένα Chromebook είχαν σοβαρά θέματα απόδοσης.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS