ΑρχικήinetTesla: Γιατί κλείνει τον πρώτο Supercharger σταθμό της στο L.A.;

Tesla: Γιατί κλείνει τον πρώτο Supercharger σταθμό της στο L.A.;

Η Tesla κλείνει τον Supercharger σταθμό της στο design studio της στο Λος Άντζελες, τον πρώτο της σταθμό Supercharger, για λόγους ασφάλειας.

Tesla Supercharger

Πριν από σχεδόν μια δεκαετία, η Tesla άνοιξε τον πρώτο Supercharger σταθμό της κοντά στο αεροδρόμιο Hawthorne στο Λος Άντζελες.

Δείτε επίσης: Η Tesla παρέδωσε πάνω από 200.000 αυτοκίνητα στο Q2 του 2021

Η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων αποφάσισε αργότερα να επεκτείνει τον σταθμό, ωστόσο αναγκάστηκε τώρα να τον κλείσει.

Η εταιρεία δημοσίευσε μια ειδοποίηση που έγραφε: “Αυτή η τοποθεσία Supercharging θα κλείσει μόνιμα για το ευρύ κοινό, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.”

Ήδη έχει αφαιρεθεί από τον Supercharger χάρτη και το σύστημα πλοήγησης της Tesla.

Δείτε επίσης: Tesla: Ο μεγαλύτερος σταθμός Supercharger στον κόσμο στήνεται στην Καλιφόρνια

Ο Redditor “jamesf10603”, ο οποίος δημοσίευσε την παρακάτω εικόνα, είπε ότι είχε μιλήσει με κάποιον στο design studio σχετικά με το κλείσιμο του σταθμού και επιβεβαίωσε ότι αυτό οφείλεται σε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια:

Tesla: Γιατί κλείνει τον πρώτο Supercharger σταθμό της στο L.A.;

Μίλησα με τον αρχηγό του Tesla design studio στο Hawthorne και μου είπε ότι ζήτησε να κλείσει ο supercharger σταθμός για λόγους ασφαλείας. Αυτός ήταν ο πρώτος supercharger που κατασκευάστηκε ποτέ.

Είπε επίσης ότι το ζήτησε συγκεκριμένα από τον Elon Musk και ότι ο Elon “ήταν λίγο απογοητευμένος, αλλά κατάλαβε“.

Δείτε επίσης: Tesla: Αυξάνει τις τιμές των Model S και Model X κατά 5.000 $

Η απόφαση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, αν σκεφτεί κάποιος την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ο σταθμός. Αρχικά, οι πελάτες θα πρέπει να περάσουν από τους πίσω δρόμους της έδρας της SpaceX για να φτάσουν στο σταθμό. Έπειτα, ο σταθμός μοιράζεται ένα lobby με το πραγματικό design studio, όπου η Tesla εργάζεται σε νέα οχήματα και μυστικά projects. Ορισμένες αίθουσες συνεδριάσεων είναι ορατές από το lobby.

Οι ιδιοκτήτες Tesla οχημάτων που πήγαιναν σε αυτόν τον Supercharger σταθμό και περίμεναν στο lobby, δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους επειδή η Tesla δεν ήθελε να καταγράφουν ό,τι έβλεπαν εκεί.

Λέγεται ότι αρκετοί άνθρωποι προσπαθούσαν να περιπλανηθούν στο χώρο όταν δεν υπήρχε κανένας στη ρεσεψιόν, παρά τις σαφείς οδηγίες που υπήρχαν στην πόρτα.

Αν αυτό συνέβαινε συχνά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Tesla αποφάσισε να περιορίσει την πρόσβαση του κοινού στον Supercharger σταθμό.

Πηγή: Electrek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS