ΑρχικήinetClippy: Η Microsoft "απειλεί" να τον αναστήσει ως emoji του Office

Clippy: Η Microsoft “απειλεί” να τον αναστήσει ως emoji του Office

Η Microsoft “απειλεί” τους χρήστες ότι θα επαναφέρει τον Clippy. Η γιγαντιαία εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα αντικαταστήσει το emoji συνδετήρα στο Microsoft Office με τον Clippy εάν ​​το παρακάτω tweet λάβει 20.000 likes. Το tweet έχει ήδη ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, οπότε φαίνεται ότι ο Clippy θα μπορούσε να επιστρέψει ως ένα πιο αθώο emoji.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Έρχονται backgrounds που προκαλούν νοσταλγία

Ο Clippy που λανσαρίστηκε στο Office 97 εμφανίστηκε αρχικά ως βοηθός για να προσφέρει βοήθεια και συμβουλές για τη χρήση του Microsoft Office. Η Microsoft σκότωσε τον Clippy στο Office XP το 2001.

Clippy Office

Δείτε επίσης: Το Microsoft Office για Android υποστηρίζει τώρα το dark mode

Ωστόσο, ο περίφημος συνδετήρας σχεδόν επέστρεψε πριν από μερικά χρόνια. Ορισμένοι υπάλληλοι της Microsoft ανέστησαν για λίγο τον Clippy ως αυτοκόλλητο animated στο Microsoft Teams, αλλά το «brand police» της εταιρείας σταμάτησε την προσπάθεια. Ήταν ένα απότομο λανσάρισμα του ανθρωπομορφικού συνδετήρα, αλλά φαίνεται ότι η Microsoft έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι θέλουν να διασκεδάζουν ενώ εισάγουν δεδομένα σε υπολογιστικά φύλλα ή δημιουργούν μια παρουσίαση PowerPoint.

Δείτε επίσης: Το ανανεωμένο Microsoft Office για Windows κυκλοφορεί στους Insiders

Οπότε θα δούμε επιτέλους τον Clippy να επιστρέφει στο Microsoft Office; Η Microsoft κρατά επί του παρόντος όμηρο τον Clippy πίσω από ένα tweet που έχει ήδη πολλά παραπάνω από τα likes που ζήταγε η εταιρεία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα κάνει τελικά.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS