ΑρχικήHow ToTwitter: Πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο στο κινητό ή το PC σας;

Twitter: Πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο στο κινητό ή το PC σας;

Το Twitter καθιστά στους χρήστες εξαιρετικά δύσκολo το download ενός βίντεο που δημοσιεύεται σε ένα tweet. Έτσι, εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα βίντεο, συνήθως αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μοιραστείτε ολόκληρο το tweet. Σίγουρα, μπορείτε πάντα να κάνετε εγγραφή οθόνης, να αποθηκεύσετε την εγγραφή, να την επεξεργαστείτε στο κλιπ και να την αποθηκεύσετε με αυτόν τον τρόπο. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που δεν θα σας διασφαλίζει πάντα την καλύτερη ποιότητα. Υπάρχει όμως ένας άλλος τρόπος να το κάνετε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Donald Trump: Μηνύει Facebook, Twitter, YouTube για λογοκρισία

Την επόμενη φορά που θα σας αρέσει ένα βίντεο στο Twitter και θα θέλετε να το μοιραστείτε με κάποιον σε άλλη εφαρμογή ή ακόμα και να το κρατήσετε στον φάκελο meme του κινητού σας, είναι απλό να το κάνετε – αρκεί να γνωρίζετε μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Twitter βίντεο
Twitter: Πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο στο κινητό ή το PC σας;

Δείτε ακόμη: Το Twitter ίσως φέρει στους χρήστες τη λειτουργία «Trusted Friends»

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο από το Twitter στο κινητό ή το PC σας.

Πρόταση: Twitter: Οι χρήστες iOS θα μπορούν να μοιράζονται tweets ως Instagram Stories

Twitter βίντεο
Twitter: Πώς μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο στο κινητό ή το PC σας;
  • Αρχικά, βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε: Υπάρχουν άπειρα βίντεο που κατακλύζουν το Twitter – από reaction βίντεο μέχρι βίντεο που κάποιος δημοσιεύει μόνος του.
  • Στη συνέχεια, αντιγράψτε τον σύνδεσμο: Μόλις βρείτε ένα βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε, αντιγράψτε τον σύνδεσμο του tweet. Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL απευθείας από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης στην κάτω δεξιά γωνία του tweet και να επιλέξετε “αντιγραφή συνδέσμου για tweet”. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή από το κινητό σας, κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης στην κάτω δεξιά γωνία του tweet και, στη συνέχεια, επιλέξτε “αντιγραφή συνδέσμου”.
  • Κατεβάστε το βίντεο σε ένα third-party website: Τώρα που έχετε αντιγράψει τον σύνδεσμο, θα πρέπει να μεταβείτε στο Save Tweet Vid ή στο Twitter Video Downloader. Εκεί, θα επικολλήσετε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο και θα κάνετε κλικ στο download.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS