Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Κόψτε το κάπνισμα με τη βοήθεια του κινητού σας!

Τρεις διασκεδαστικές εφαρμογές

«Το πιο εύκολα πράγμα στο κόσμο είναι να κόβεις το κάπνισμα. Το ξέρω, γιατί το έχω κάνει χιλιάδες φορές», είπε κάποτε ο Αμερικάνος συγγραφέας, Μάρκ Τουάιν.

Εάν κι εσείς έχετε προσπαθήσει αρκετές φορές να κόψετε το κάπνισμα, αλλά άλλες τόσες το<…>

ξαναρχίσατε, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή το 2012 και αυτή τη φορά μα σύμμαχο… το κινητό σας. Πρόκειται για τρεις καινοτόμες εφαρμογές για τα Android κινητά τηλέφωνα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα εύκολα και διασκεδαστικά.

1. QuitNow!

Η εφαρμογή QuitNow! καταγράφει πόσες μέρες έχετε να καπνίσετε, πόσα χρήματα έχετε εξοικονομήσει και, κυρίως, σας υποδεικνύει το θετικό αντίκτυπο στην υγεία σας από την απόφαση σας να σταματήσετε τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Επιπλέον, με το πέρασμα του χρόνου ξεκλειδώνετε και τα ανάλογα κατορθώματα, κάτι που καθιστά την όλη διαδικασία διασκεδαστική.

2. Quit Smoking

Η εφαρμογή Quit Smoking απευθύνεται σε εκείνους, που τα δύο πακέτα τσιγάρα αποτελούν καθημερινή συνήθεια. Σας βοηθάει, λοιπόν, να μειώσετε σταδιακά τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε ημερησίως, μέχρι να φτάσετε στην οριστική διακοπή του καπνίσματος. Όταν η επιθυμία σας να καπνίσετε φτάνει πλέον στο απροχώρητο, πατάτε το κουμπί «smoke». Τότε η εφαρμογή σας προτρέπει να αξιολογήσετε τα επίπεδα της επιθυμίας και της πίεσης που νιώθετε, σας ρωτάει αν μπορείτε να περιμένετε και τέλος αποθηκεύει το εκάστοτε παρόμοιο γεγονός. Επιπλέον, αποθηκεύει και τον ημερήσιο αριθμό τσιγάρων που καπνίζετε για να μη χάσετε ποτέ το μέτρημα. Η νοοτροπία της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι διαφορετική από εκείνη της QuitNow!, ωστόσο θα βοηθήσει περισσότερο τους φανατικούς οπαδούς του «αθλήματος»

3. Smoke Control

Η εφαρμογή Smoke Control απευθύνεται σε εκείνους που είναι ακόμη στα πρώτα στάδια της «επίπονης» διαδικασίας. Συγκεκριμένα, σας βοηθάει να μειώσετε το αριθμό τσιγάρων, υποδεικνύοντάς σας πότε να καπνίσετε το επόμενο.

Πηγή: newsbeast.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *