ΑρχικήinetΑναβαθμίστε το home theater σας με ένα soundbar που λειτουργεί με την...

Αναβαθμίστε το home theater σας με ένα soundbar που λειτουργεί με την Alexa

Το νέο Yamaha ATS-2090 SoundBar 36 ιντσών με subwoofer και συμβατότητα Alexa, έρχεται από τις 22 Ιουνίου, στην τιμή των 299,99 $, με έκπτωση 14%.

Δείτε ακόμα: Η Ford προσθέτει την «hands-free» Alexa στα νέα αυτοκίνητα

Αν σας αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές, μπορεί να διαθέτετε ένα σύστημα που σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία θέασης, ώστε να παρακολουθείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες από την άνεση του σπιτιού σας, ειδικά τον τελευταίο χρόνο. Αλλά εάν εξακολουθείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω των ενσωματωμένων ηχείων στην τηλεόρασή σας, ίσως θα θέλατε να κάνετε αυτήν την απλή αναβάθμιση.

Το Yamaha ATS-2090 SoundBar 36-ιντσών, θα μεταμορφώσει τις σειρές και τις ταινίες σας με ασύρματο subwoofer και DTS Virtual X 3D surround ήχο. Με το εφέ ήχου surround, θα νιώσετε κάθε σκηνή σαν να ήσασταν πραγματικά μέσα στη δράση. Φανταστείτε να ακούτε τα βήματα των δεινοσαύρων στο Jurassic Park, σαν να έρχονται πίσω ακριβώς από εσάς!

Δείτε επίσης: Οι top 10 ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε στο Amazon Prime Video!

Το ασύρματο subwoofer σάς επιτρέπει να απολαύσετε βαθιά μπάσα και σας δίνει την ευελιξία να το τοποθετήσετε οπουδήποτε, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούσατε να το εγκαταστήσετε κάτω από την τηλεόραση, πίσω από τον καναπέ ή ακόμα και στον τοίχο που βρίσκεται πιο μακριά από τα υπνοδωμάτια για να μην ενοχλείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση WiFi ή Bluetooth για να το ρυθμίσετε – ή μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε ενσύρματα με ένα καλώδιο.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε το WiFi password στο Mac σας και πώς να το κάνετε share σε iPhone;

Δεδομένου ότι η Alexa είναι ενσωματωμένη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να ελέγξετε το ίδιο το soundbar, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να του πείτε να παίξει μουσική, να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο, να κάνετε ερωτήσεις και πολλά άλλα.

Κανονικά, το σύστημα ήχου ξεκινά από 349 $, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα μπορείτε να το λάβετε σε μειωμένη τιμή για μόλις 299,99 $.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS