ΑρχικήUpdatesApple: Θα κυκλοφορήσει Apple Watch Edition Series 5 με μαύρο κεραμικό φινίρισμα

Apple: Θα κυκλοφορήσει Apple Watch Edition Series 5 με μαύρο κεραμικό φινίρισμα

Η Apple σκέφτεται να προσφέρει μια μαύρη έκδοση του κεραμικού Apple Watch Edition Series 5.

Δείτε επίσης: Η Apple σκεφτόταν να ανοίξει δικές της κλινικές υγείας

Apple Watch Edition

Οι εικόνες, που κοινοποιήθηκαν στο Twitter από τον συλλέκτη “Mr. White“, ο οποίος συχνά κάνει παρόμοιες διαρροές, δείχνουν ένα πρωτότυπο μαύρο κεραμικό περίβλημα Αpple Watch, παράλληλα με την λευκή κεραμική έκδοση.

Το κεραμικό Apple Watch Edition Series 5 δεν ήταν ποτέ διαθέσιμο σε επιλογή μαύρου χρώματος και διατίθεται μόνο σε εντυπωσιακό γυαλιστερό λευκό φινίρισμα. Η Αpple κυκλοφόρησε το κεραμικό λευκό Apple Watch Edition ως επιλογή high-end, που ξεκινάει σε τιμή 1.249 $, λόγω του εξαιρετικά μοναδικού φινιρίσματός του.

Εκείνη την εποχή, η Αpple δήλωσε ότι το κεραμικό περίβλημα ήταν τόσο ισχυρό, ελαφρύ και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, όσο τέσσερις φορές το ανοξείδωτο φινίρισμα, ενώ είπε ότι διαθέτει επίσης ένα «μαργαριταρένιο, λαμπερό φινίρισμα» που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τους λεκέδες.

Δείτε ακόμα: Apple: Διόρθωσε δύο iOS zero-day ευπάθειες που επέτρεπαν το hack παλαιότερων iPhones

Apple Watch Edition

Η διαδικασία δημιουργίας του περιβλήματος του Apple Watch Edition, ξεκινά με μια σκόνη ζιρκονίας υψηλής αντοχής που συνδυάζεται με οξείδιο αλουμινίου, για να επιτύχει το πλούσιο, λευκό χρώμα της. Στη συνέχεια, κάθε περίβλημα διαμορφώνεται, συμπιέζεται, και γυαλίζεται με τη χρήση διαμαντιού, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά λεία επιφάνεια και μια εξαιρετική λάμψη. Με αυτό το ακριβές επίπεδο κατασκευής, κάθε περίβλημα Apple Watch Edition χρειάζεται ημέρες για να φτιαχτεί.

Το μαύρο κεραμικό φινίρισμα που φαίνεται στις εικόνες, μοιάζει πολύ με το Space Black Αpple Watch από ανοξείδωτο ατσάλι και ενώ είναι ελαφρώς ελαφρύτερο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ομοιότητα των φινιρισμάτων θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο η Αpple δεν προχώρησε ποτέ το μαύρο κεραμικό περίβλημα.

Δείτε επίσης: Apple: Τα γραφεία και τα καταστήματα αρχίζουν να αφαιρούν τις μάσκες

Η Αpple παρουσίασε ένα κεραμικό Apple Watch Edition με τη Σειρά 2, η οποία συνέχισε να προσφέρει μια γκρι κεραμική επιλογή με τη Σειρά 3. Ενώ δεν υπήρχε κεραμικό Apple Watch Edition για τα μοντέλα της Σειράς 4, η Apple αναβίωσε το υψηλής ποιότητας λευκό κεραμικό μοντέλο για η Σειρά 5. Με το τελευταίο Αpple Watch Series 6, δεν υπάρχει κεραμική έκδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS