ΑρχικήUpdatesΗ Motorola ενημερώνει το Moto G Stylus με δυνατότητα 5G

Η Motorola ενημερώνει το Moto G Stylus με δυνατότητα 5G

Σύμφωνα με τη Motorola, το Moto G Stylus είναι το τηλέφωνο Moto G με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από την έναρξη της σειράς. Και σήμερα, έλαβε μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση.

Motorola Moto G Stylus

Δείτε επίσης: Η Motorola ίσως φέτος αναβιώσει το παλιό της brand «Defy»

Το Moto G Stylus 5G, που θα διατίθεται στην τιμή των $ 399 θα είναι διαθέσιμο από τις Best Buy, Walmart, B&H Photo, Amazon και Motorola από τις 14 Ιουνίου. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ θα διαθέσουν επίσης τη συσκευή στο μέλλον και θα περιλαμβάνουν τις AT&T, Cricket, T-Mobile, Metro από την T-Mobile, Boost Mobile, Xfinity Mobile και Spectrum Mobile.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Moto G Stylus περιλαμβάνει τώρα συνδεσιμότητα 5G, με έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 480 5G. Έρχεται με μνήμη 4 GB ή 6 GB, αποθήκευση 128 GB / 256 GB και διαθέτει μία οθόνη FHD + 6,8 ιντσών. Επίσης, στο εσωτερικό της συσκευής υπάρχει μια μπαταρία 5.000 mAh που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Motorola θα διαρκεί για δύο ολόκληρες ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Δείτε ακόμα: Qualcomm: Φέρνει σύντομα το νέο Snapdragon 778G 5G chip

Όσον αφορά τις κάμερες, η συσκευή διαθέτει τετραπλή πίσω κάμερα, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα βάθους 2 megapixel. Γύρω από τις πίσω κάμερες είναι ένας φακός 48 megapixel, ένας μακρο-φακός 5 megapixel και ένα shooter 8 megapixel. Ο φακός θα δίνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο 1080p στα 60 ή 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Στο μπροστινό μέρος, διαθέτει μια κάμερα 16 megapixel για να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες selfie.

Αλλά το αποκορύφωμα είναι το G Stylus 5G, που όπως αναφέρει σαφώς το όνομά του είναι μία γραφίδα. Υπάρχει ένα τμήμα στο κάτω μέρος του G Stylus 5G. Η γραφίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσετε σημειώσεις, να σχεδιάσετε ή να περιηγηθείτε στο G Stylus 5G.

Δείτε επίσης: Καλώδιο οπτικών ινών με αέρα ίσως είναι το κλειδί για καλύτερα δίκτυα 5G

Η Motorola έχει ενσωματώσει πολλά εργαλεία στο G Stylus 5G, το οποίο διαθέτει Android 11, για να εκμεταλλευτεί τη γραφίδα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αφαιρέσετε τη γραφίδα από το περίβλημά της και να σημειώσετε κάτι που θέλετε στην οθόνη του τηλεφώνου χωρίς να την ξεκλειδώσετε.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Motorola σημείωσε επιτυχία με το G Stylus 5G ως τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας, ενώ η Samsung βρίσκεται στη διαδικασία μείωσης των μοντέλων Note, προσθέτοντας τη λειτουργία S Pen σε περισσότερες συσκευές στη σειρά της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS