ΑρχικήHow ToΠώς να αναζητήσετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Πώς να αναζητήσετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Η εύρεση ενός συγκεκριμένου τραγουδιού σε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify με 150 τραγούδια μπορεί να είναι κουραστική, αλλά θα σας δείξουμε πώς να κάνετε με εύκολο τρόπο αναζήτηση σε λίστες αναπαραγωγής σε iPhone, Android, Windows και Mac.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στις εφαρμογές του Spotify, αλλά δυστυχώς όχι στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού. Το Spotify δεν εμφανίζει αυτήν την επιλογή σε συγκεκριμένες λίστες αναπαραγωγής που βασίζονται σε αλγόριθμους, όπως το Uniquely Yours, αλλά λειτουργεί για σχεδόν όλες τις άλλες λίστες αναπαραγωγής στην υπηρεσία.

Spotify

Δείτε επίσης: Spotify: Μπορείτε να κοινοποιείτε επεισόδια podcast με μια χρονική σήμανση

Αναζητήστε τραγούδια σε λίστες αναπαραγωγής Spotify στο iPhone

Το Spotify για iPhone αποκρύπτει την επιλογή αναζήτησης λίστας αναπαραγωγής, αλλά θα σας δείξουμε πώς να την βρείτε χωρίς να ταλαιπωρηθείτε. Αρχικά, εκκινήστε την εφαρμογή Spotify και ανοίξτε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής.

Στην οθόνη Playlists, σύρετε προς τα κάτω οπουδήποτε στην οθόνη για να αποκαλύψετε τη γραμμή αναζήτησης “Find in Playlist”.

Πατήστε “Find in Playlist” και πληκτρολογήστε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη που αναζητάτε.

Θα δείτε μια λίστα αποτελεσμάτων ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Για αναπαραγωγή οποιουδήποτε τραγουδιού στη λίστα, πατήστε το.

Δείτε επίσης: Το Tidal αποκτά μια λειτουργία την οποία έχει το Spotify εδώ και χρόνια

Αναζητήστε τραγούδια σε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε Android

Η εφαρμογή Android του Spotify ακολουθεί μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση για να σας επιτρέπει να βρίσκετε τραγούδια σε μια λίστα αναπαραγωγής. Φορτώστε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής και μετά αγγίξτε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Spotify

Επιλέξτε “Find in Playlist” για αναζήτηση τραγουδιών στη λίστα αναπαραγωγής.

Spotify

Πατήστε “Find in playlist” για άλλη μια φορά για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης.

Πληκτρολογήστε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη για να αποκαλύψετε τα αποτελέσματα αναζήτησης. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το όνομα του τραγουδιού για να κάνετε αναπαραγωγή. Σημειώστε ότι αν αναζητήσετε έναν καλλιτέχνη, το Spotify θα σας δείξει όλα τα τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που αποτελούν μέρος της λίστας αναπαραγωγής.

Spotify

Δείτε επίσης: Το Spοtify λάνσαρε την συνδρομητική υπηρεσία podcast

Αναζητήστε τραγούδια σε λίστες αναπαραγωγής Spotify σε Windows ή Mac

Οι εφαρμογές του Spotify σε Windows και Mac ακολουθούν παρόμοια προσέγγιση για να σας επιτρέπουν να βρίσκετε τραγούδια σε λίστες αναπαραγωγής. Αρχικά, εκκινήστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, ανοίξτε οποιαδήποτε λίστα αναπαραγωγής στο Spotify για Windows ή Mac. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού πάνω από το πρώτο τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής.

Spotify

Αυτό αποκαλύπτει το πλαίσιο “Search in Playlist”. Πληκτρολογώντας έναν τίτλο τραγουδιού ή έναν καλλιτέχνη σε αυτό το πλαίσιο, μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε τραγούδια μέσα σε λίστες αναπαραγωγής.

Spotify

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS