ΑρχικήHow ToΤρόπος προβολής & επαναφοράς παλαιών εκδόσεων αρχείων PowerPoint

Τρόπος προβολής & επαναφοράς παλαιών εκδόσεων αρχείων PowerPoint

Το Microsoft PowerPoint σάς επιτρέπει να προβάλετε και να μεταβείτε σε παλαιότερες εκδόσεις των παρουσιάσεών σας. Εάν διαγράψατε κατά λάθος κάτι σημαντικό και αντικαταστάθηκε στο PowerPoint, δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε την παλιά παρουσίαση.

PowerPoint

Δείτε επίσης: Ο AI οδηγός παρουσίασης του Microsoft PowerPoint εντοπίζει τα λάθη σας

Πώς να δείτε παλαιότερες εκδόσεις των παρουσιάσεων του PowerPoint

Τώρα που έχετε ταξινομήσει τα βασικά, ανοίξτε το PowerPoint και φορτώστε οποιαδήποτε παρουσίαση του PowerPoint. Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε το ιστορικό εκδόσεων και θα σας δείξουμε και τους δύο.

Αρχικά, κάντε κλικ στο “File” στη γραμμή του μενού.

Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή “Info”.

PowerPoint

Κάντε κλικ στο “Version History” στα δεξιά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο όνομα του αρχείου στο επάνω μέρος του εγγράφου που έχετε ανοίξει και να επιλέξετε “Version History” από το αναδυόμενο μενού.

PowerPoint

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με το όνομα “Version History” στη δεξιά πλευρά της παρουσίασής σας στο PowerPoint.

Δείτε επίσης: Πως να συνδέσετε ή να ενσωματώσετε ένα PοwerPoint slide σε ένα Word

Το Microsoft PowerPoint εδώ ταξινομεί τις παλαιότερες εκδόσεις του εγγράφου ανά ημερομηνία και ώρα. Για να φορτώσετε μια προηγούμενη έκδοση της παρουσίασης, κάντε κλικ στο κουμπί “Open version” κάτω από την έκδοση στην οποία πρέπει να επιστρέψετε.

PowerPoint

Αυτό θα ανοίξει ένα αρχείο μόνο για ανάγνωση που εμφανίζει μια παλαιότερη έκδοση της παρουσίασης του PowerPoint. Ακριβώς κάτω από το ribbon μενού, θα δείτε ένα κουμπί με την ένδειξη “Restore”. Κάντε κλικ για να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση.

Δείτε επίσης: Πως να δημιουργήσετε ένα Progress Bar στο Microsoft PοwerPoint

PowerPoint

Σημειώστε ότι αυτό θα αντικαταστήσει την παρουσίασή σας στο PowerPoint. Μπορείτε πάντα να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για να επισκεφθείτε την τροποποιημένη έκδοση του εγγράφου σας σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε τυχόν επιπλέον αλλαγές στην παλαιότερη έκδοση.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS