ΑρχικήUpdatesΟι Αμερικανοί θα λάβουν τελευταίοι τα live captions του Google Meet για...

Οι Αμερικανοί θα λάβουν τελευταίοι τα live captions του Google Meet για Android

Οι Αμερικανοί είναι γενικώς συνηθισμένοι στο να λαμβάνουν τις διάφορες λειτουργίες πριν από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή την φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και θα πρέπει να περιμένουν για να λάβουν τα live captions του Google Meet.

Δείτε επίσης: Πώς το Google Street View βοηθά την Κοπεγχάγη να αντιμετωπίσει την ρύπανση του αέρα

Google Meet live captions

Δείτε επίσης: Η Samsung κυκλοφόρησε το security update Ιουνίου 2021, πριν την Google

Η λειτουργία των live captiοns του Google Meet στο παρελθόν είχε περιοριστεί στην Ευρώπη και την περιοχή Asia-Pacific. Από σήμερα, η διαδικτυακή έκδοση του Google Meet μπορεί να εμφανίσει live captions στα γερμανικά, τα πορτογαλικά της Βραζιλίας και τα μεξικανικά ισπανικά στη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική. Οι υπότιτλοι μπορούν να παραμείνουν στην αρχική τους γλώσσα ή να μεταφραστούν μέσω του μενού “Captions”.

Δείτε επίσης: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αποκτά το Google photos;

Τα live captiοns σε Android εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμα στο δυτικό ημισφαίριο (ο όρος αναφέρεται μόνο στην Βόρεια και την Νότια Αμερική), παρόλο που είναι live στην Ευρώπη και την περιοχή Asia-Pacific (με επιπλέον Γαλλικά και Ισπανικά καστίλιας διαλέκτου). Παραδόξως, αυτές οι επιλογές υπάρχουν και σε iPhone και iPad. Προφανώς η λειτουργία θα επεκταθεί σε περισσότερες περιοχές και πλατφόρμες στο εγγύς μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS