ΑρχικήinetΤο Instagram θα μπορούσε να σας πληρώνει για τα Reels σας

Το Instagram θα μπορούσε να σας πληρώνει για τα Reels σας

Το Instagram επενδύει βαθιά στα Reels οπότε κυκλοφορεί κάποιες νέες δυνατότητες. Όπως και σε κάθε άλλο προϊόν Facebook, η εταιρεία έχει ξεκινήσει και τις επιλογές δημιουργίας εσόδων στα Reels. Τον περασμένο μήνα, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να εμφανίζει διαφημίσεις στα Reels στην Ινδία, τη Βραζιλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία. Το Instagram σχεδιάζει τώρα να επιτρέψει στους δημιουργούς να κερδίζουν χρήματα μέσω των Reels στην πλατφόρμα.

Instagram

Δείτε επίσης: Το Instagram στο web μάλλον θα επιτρέψει τη δημιουργία αναρτήσεων

Το Instagram δοκιμάζει τα «Bonuses» που θα επιτρέψουν στους δημιουργούς να κερδίσουν χρήματα μέσω των Reels τους. Αυτό το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από τον Alessandro Paluzzi που κοινοποίησε κάποια screenshots στο Twitter. Σύμφωνα με τα screenshots, οι δημιουργοί θα μπορούν να κερδίζουν μπόνους από το Instagram όταν μοιράζονται νέα Reels. Θα μπορούν επίσης να παρακολουθούν την πρόοδό τους για να δουν πόσα έχουν κερδίσει. Ζητά επίσης από τους δημιουργούς να παρακολουθούν τις νέες ευκαιρίες κέρδους, πράγμα που σημαίνει ότι το Instagram μπορεί να εισάγει περισσότερα μπόνους αργότερα.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Instagram μπορούν να προσθέτουν pronouns στα προφίλ τους

Με βάση τα screenshots, φαίνεται ότι το Instagram θα προσφέρει μπόνους μόνο σε επαγγελματικούς λογαριασμούς. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμο σε προσωπικούς λογαριασμούς. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επίσημο, δεδομένου ότι το χαρακτηριστικό είναι ακόμη σε δοκιμή. Το Instagram δοκιμάζει τακτικά νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα του, και μερικά κυκλοφορούν μετά από μήνες σε όλους τους χρήστες. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο το χαρακτηριστικό που δοκιμάστηκε να γίνει επίσημο. Όμως, η δυνατότητα του να κερδίζουν οι δημιουργοί μέσω των Reels φαίνεται αρκετά λογικό.

Δείτε επίσης: Γενικοί εισαγγελείς προτρέπουν το Facebook να μη δημιουργήσει Instagram για παιδιά

Και το Snapchat λάνσαρε ένα fund για να κερδίζουν χρήματα οι δημιουργοί μέσω του Spotlight. Το Snapchat είπε ότι πάνω από 5.400 δημιουργοί έχουν κερδίσει συλλογικά περισσότερα από 130 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τώρα. Σκοπεύει επίσης να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα επιτρέποντας στους δημιουργούς να κερδίζουν μηνιαία και όχι καθημερινά. Και το Twitter λάνσαρε το χαρακτηριστικό «Tip Jar» για να επιτρέψει στους χρήστες να κερδίζουν χρήματα μέσω των followers τους.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS