ΑρχικήinetΤο Google Feed υποστηρίζει το θεματικό σύστημα που βασίζεται στην ταπετσαρία του...

Το Google Feed υποστηρίζει το θεματικό σύστημα που βασίζεται στην ταπετσαρία του Android 12

Το νέο θεματικό σύστημα που βασίζεται στην ταπετσαρία του Android 12 αλλάζει αυτόματα το φόντο και το χρώμα έμφασης διαφόρων UI elements σε όλο το σύστημα. Για να το κάνει αυτό, επιλέγει ένα κυρίαρχο χρώμα από την τρέχουσα ταπετσαρία και το εφαρμόζει ομοιόμορφα σε στοιχεία όπως η οθόνη κλειδώματος, οι γρήγορες ρυθμίσεις, ο πίνακας ειδοποιήσεων και ακόμη και τα προστιθέμενα widget. Νωρίτερα αυτό το μήνα, είδαμε στοιχεία που υποδηλώνουν ότι το θεματικό σύστημα ενδέχεται να αλλάξει και το χρώμα φόντου του Google Assistant. Παρόλο που η υποστήριξη του Google Assistant στο θεματικό σύστημα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στους πρώτους χρήστες, το τελευταίο Google app παρέχει θεματική υποστήριξη για το Google Feed.

Μάθετε επίσης για το Android 12: Τα εναλλακτικά app stores θα ενημερώνουν τα apps χωρίς να ενοχλούν τον χρήστη

Το Google app 12.20.6.23 μόλις άρχισε να κυκλοφορεί στο Play Store και ο χρήστης του Twitter @panduu221 διαπίστωσε ότι προσθέτει υποστήριξη για το νέο θεματικό σύστημα που βασίζεται στην ταπετσαρία. Όπως μπορείτε να δείτε στα συνημμένα screenshots, το θεματικό σύστημα αλλάζει αυτόματα το χρώμα φόντου του Google Feed με βάση το χρώμα που επιλέγεται από την τρέχουσα ταπετσαρία. Ωστόσο, δεν εφαρμόζεται ακόμη στην καρτέλα Google Discover στην εφαρμογή Google.

Δείτε επίσης: Ο πίνακας ελέγχου απορρήτου του Android 12 μάλλον είναι η απάντηση της Google στο απόρρητο της Apple

Ενώ ο tipster εντόπισε τη νέα προσθήκη σε ένα προσαρμοσμένο ROM με Android 12 Beta που τρέχει σε τηλέφωνο Xiaomi, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις Android 12 Beta που εκτελούν το τελευταίο Google app. Τα screenshots που επισυνάπτονται παραπάνω προέρχονται από το Pixel 3 XL με Android 12 Beta 1.

Δείτε επίσης: Το Android 12 θα κυκλοφορήσει με δραματικές αλλαγές

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Android 12 Beta 1 σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, μπορείτε να δείτε πως ακριβώς λειτουργεί η ενσωμάτωση θεμάτων με βάση την ταπετσαρία για το Google Feed κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση του Google app από αυτόν τον σύνδεσμο στο Play Store.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS