ΑρχικήinetTesla Cybertruck: Πάνω από 1 εκατομμύριο οι προπαραγγελίες!

Tesla Cybertruck: Πάνω από 1 εκατομμύριο οι προπαραγγελίες!

Η Tesla έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο κρατήσεις (προπαραγγελίες) για το Cybertruck, του οποίου η παραγωγή λέγεται ότι θα ξεκινήσει στα τέλη του 2021.

Tesla Cybertruck

Η Tesla παρουσίασε το Cybertruck τον Νοέμβριο του 2019 και άρχισε αμέσως να λαμβάνει προκαταβολές των 100 $ για την κράτηση του pickup truck.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck update: Ο Elon Musk δίνει ένα στοιχείο για το σχεδιασμό

Είναι το χαμηλότερο ποσό που έχει δεχτεί η εταιρεία για προπαραγγελία ενός οχήματός της και, ως εκ τούτου, θα μπορούσε να είναι μια μικρότερη δέσμευση. Δεν σημαίνει ότι οι 1 εκατομμύριο προπαραγγελίες θα γίνουν τελικά κανονικές παραγγελίες όταν έρθει η ώρα, αλλά σίγουρα αυτός ο τεράστιος αριθμός δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το Cybertruck.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla έλαβε πάνω από 250.000 προπαραγγελίες για το Cybertruck μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την αποκάλυψη του οχήματος.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η Tesla λαμβάνει πολλές προπαραγγελίες αμέσως μετά την αποκάλυψη ενός νέου οχήματος και στη συνέχεια παρατηρείται μια μείωση. Αυτό δεν φαίνεται να συνέβη με το Cybertruck.

Δείτε επίσης: Η Tesla κρίνεται ένοχη για ένα update που μείωσε την ταχύτητα φόρτισης

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πηγές ανέφεραν ότι ορισμένα καταστήματα της Tesla έλαβαν εκατοντάδες κρατήσεις την εβδομάδα.

Ο αριθμός προπαραγγελιών ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2020, και σε αυτό το σημείο, ο αριθμός είχε αυξηθεί σε περισσότερες από 650.000.

Τώρα, όμως τα στοιχεία των κρατήσεων δείχνουν ότι οι προπαραγγελίες έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο:

Cybertruck προπαραγγελίες

Τα στατιστικά αναφέρονται και στο ποσοστό προπαραγγελιών για τα διαφορετικά μοντέλα του Cybertruck, με το dual-motor AWD να είναι το πιο δημοφιλές (48%), ακολουθούμενο από το tri-motor AWD (44,5%). Η βασική έκδοση του pickup truck προτιμάται από το 7,5%.

Δείτε επίσης: Το Tesla Cybertruck θα μπορεί να τροφοδοτήσει ένα τροχόσπιτο

Το Tesla Cybertruck ξεκινά από 39.900 $ και ανέρχεται σε 69.900 $ για την έκδοση tri-motor.

Όπως είπαμε και παραπάνω, η Tesla θέλει να φέρει το Cybertruck στην παραγωγή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και ο Musk δήλωσε ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να φέρει πρώτα στην αγορά τις δύο “μεγαλύτερες εκδόσεις”.

Ωστόσο, ο Musk προειδοποίησε ότι είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις καθώς η Tesla εξακολουθεί να εργάζεται για την κατασκευή του Gigafactory Texas, όπου πρόκειται να παραχθεί το Cybertruck.

Θα μπορούσε να ωθήσει τις πρώτες παραδόσεις οχημάτων το 2022, όταν το Cybertruck θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό στην κατηγορία ηλεκτρικών pickup trucks.

Η Ford παρουσίασε το ηλεκτρικό F-150 Lightning μόλις την περασμένη εβδομάδα, το οποίο έχει παρόμοια τιμή και εύρος. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι έλαβε πάνω από 44.000 κρατήσεις για το F-150 Electric μέσα στις πρώτες 48 ώρες.

Πηγή: Electrek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS