ΑρχικήinetΤο Instagram στο web μάλλον θα επιτρέψει τη δημιουργία αναρτήσεων

Το Instagram στο web μάλλον θα επιτρέψει τη δημιουργία αναρτήσεων

Αν και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο, το Instagram συνεχίζει να μην υποστηρίζει διαφορετικά είδη συσκευών. Εξακολουθεί να είναι μια εφαρμογή μόνο για smartphone, αρνούμενη να αγκαλιάσει τα tablets και ακόμη και τα desktops σε κάποιο βαθμό. Ενώ το Instagram έχει παρουσία στους web browsers, προορίζεται μόνο για προβολή και, πρόσφατα προστέθηκε και η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων με άλλους χρήστες. Αυτό μπορεί να αλλάξει, ωστόσο, και το web interface μπορεί τελικά να επιτρέψει στους χρήστες να κάνουν αναρτήσεις.

Instagram web

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Instagram μπορούν να προσθέτουν pronouns στα προφίλ τους

Σε κάποιο βαθμό, έχει νόημα ότι το Instagram παραμένει μια εφαρμογή μόνο για τηλέφωνα. Περιστρέφεται γύρω από περιεχόμενο που προέρχεται απευθείας από τη συλλογή ενός τηλεφώνου, συγκεκριμένα από φωτογραφίες και βίντεο και δεν έχει άμεσο νόημα για ένα desktop workflow. Όμως, οι συσκευές και τα workflows έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και μπορεί τώρα να έχει νόημα να υποστηρίζεται αυτή η περίπτωση χρήσης.

Δείτε επίσης: Γενικοί εισαγγελείς προτρέπουν το Facebook να μη δημιουργήσει Instagram για παιδιά

Σύμφωνα με τον mobile developer Alessandro Paluzzi, το Instagram εργάζεται ήδη για να ανοίξει τις πόρτες για τη μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο από έναν web browser. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε σχεδόν τις ίδιες επιλογές με τα κινητά, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να δημοσιεύουν ευκολότερα τις φωτογραφίες τους από τα desktops τους χωρίς να χρειάζεται να τις μετακινήσουν πρώτα στα τηλέφωνά τους.

Ο Paluzzi δεν αποκαλύπτει πώς μπόρεσε να ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία και δεν έκανε κάποια υπόθεση σχετικά με το πόσο καιρό θα πάρει στο Instagram για να την κυκλοφορήσει. Επίσης, δεν αναφέρει αν τα stories του Instagram θα υποστηρίζονται σε αυτό το νέο workflow.

Δείτε επίσης: Το Facebook μπλοκάρει τον διαφημιστικό Instagram-λογαριασμό του Signal

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη ένδειξη κατάλληλης υποστήριξης για tablet. Κάποια tablets όπως το iPad Pro έχουν παγιωθεί στην αγορά και ένα Instagram app που θα προορίζεται για tablets θα είχε πραγματικά νόημα.

Πηγή πληροφοριών: slashgear.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS