ΑρχικήUpdatesΗ εφαρμογή Google Phone αποκτά δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος

Η εφαρμογή Google Phone αποκτά δυνατότητα αναγνώρισης καλούντος

Η εφαρμογή Google Phone αποκτά επιτέλους μια βασική δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης που θα ανακοινώνει το όνομα και τον αριθμό του καλούντος για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Η λειτουργία βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες και την εντοπίσαμε για πρώτη φορά σε μια εφαρμογή APK τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τελικά κυκλοφορεί στους χρήστες με την τελευταία σταθερή έκδοση της εφαρμογής Google Phone και εμφανίζεται όπως θα δείτε παρακάτω:

Google Phone

Δείτε επίσης: Google Phone app: Μπορείτε να καταγράφετε τις κλήσεις από άγνωστους αριθμούς

Όπως μπορείτε να δείτε στα συνημμένα screenshots, η δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης στην εφαρμογή Google Phone εμφανίζεται ως μια νέα ρύθμιση που ονομάζεται “Caller ID announcement”. Αυτή η ρύθμιση είχε προηγουμένως κρυφτεί στην ενότητα Advanced του μενού Settings της εφαρμογής, αλλά μεταφέρθηκε στην κύρια σελίδα των Settings στην τελική έκδοση. Πατώντας τη ρύθμιση ανοίγει μια νέα σελίδα με μία μόνο επιλογή που ονομάζεται “Announce caller ID.” Μπορείτε να πατήσετε αυτήν την επιλογή για να ενεργοποιήσετε τις ανακοινώσεις Called ID για όλες τις κλήσεις, ενώ χρησιμοποιείτε ακουστικά ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή εντελώς.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Photos αντί για το iCloud;

Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία θα ανακοινώσει το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου του καλούντος για τις εισερχόμενες κλήσεις. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να διακρίνουν γρήγορα εάν επιθυμούν να απαντήσουν σε μια εισερχόμενη κλήση ή όχι χωρίς να κοιτάξουν το τηλέφωνό τους. Παρόλο που η νέα δυνατότητα Called ID στην εφαρμογή Google Phone δεν είναι μια μνημειώδης ενημέρωση, εξακολουθεί να είναι αρκετά βολική δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Η Google φέρνει το παιχνίδι με τον δεινόσαυρο στα iPhone ως widget

Η νέα δυνατότητα Caller ID έρχεται λίγες μόνο εβδομάδες μετά την έναρξη της λειτουργίας της νέας καταγραφής κλήσεων από την Google στην εφαρμογή Google Phone. Η δυνατότητα εγγραφής κλήσεων σάς επιτρέπει να εγγράψετε αυτόματα τηλεφωνικές κλήσεις από άγνωστους αριθμούς.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS