ΑρχικήinetΟ Elon Musk αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Asperger

Ο Elon Musk αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Asperger

Ο Elon Musk δεν θα λέγαμε ότι είναι και πολύ καλός στο να κάνει αστεία, αλλά έκανε μια προσπάθεια όταν παρουσίασε το Saturday Night Live, κάνοντας έναν κλασσικό μονόλογο στο οποίο αποκάλυψε ότι έχει σύνδρομο Asperger. Μετά από μια κρύα αρχή όπου τραγούδησε η Miley Cyrus και τα μέλη του SNL αστειεύτηκαν με τις μαμάδες τους για τη Γιορτή της Μητέρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX ανέβηκε στην σκηνή.

Musk Asperger

Δείτε επίσης για τον Musk: Με το επόμενο Full Self-Driving Beta update της Tesla “θα χάσετε το μυαλό σας”

Ο Musk είπε στο κοινό ότι είναι ο πρώτος οικοδεσπότης SNL με σύνδρομο Asperger, “ή τουλάχιστον ο πρώτος που το παραδέχεται.”

Το σύνδρομο Asperger, ή AS, είναι μία από τις ομάδες νευρολογικών διαταραχών γνωστών ως διαταραχές του φάσματος του αυτισμού. Το AS θεωρείται ότι βρίσκεται στο ήπιο άκρο του φάσματος. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα CNET Healthline, τα άτομα με AS συχνά δυσκολεύονται με την κοινωνική αλληλεπίδραση, έχουν επαναμβανόμενες συμπεριφορές, μένουν σταθεροί σε ό, τι σκέφτονται και επικεντρώνονται σε κανόνες και ρουτίνες. Πολύ συχνά, όσοι έχουν διαγνωστεί με τη διαταραχή έχουν φυσιολογική ή πάνω από την κανονική νοημοσύνη.

Μάθετε: Ο Elon Musk απορρίπτει την ιδέα ενός νέου τμήματος PR για την Tesla

Σύμφωνα με το θέμα της Γιορτής της Μητέρας που ήταν χθες, ο Musk παρουσίασε τη μητέρα του την Maye Musk.

«Είμαι ενθουσιασμένη για το δώρο μου για την Γιορτή της Μητέρας, απλά ελπίζω να μην είναι το Dogecoin», είπε η Maye Musk στο γιο της.

Ο μονόλογος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία δεν αγνόησε πολλά από τα πράγματα που τον έκαναν διάσημο εκτός από τις επιχειρήσεις του, αστειευόμενος σχετικά με το ότι έκανε μια τζούρα μαριχουάνα στο podcast του Joe Rogan το 2018. Ένα από τα πιο γνωστά αστεία που δημιουργήθηκαν γύρω από το όνομα του.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Μερικοί άνθρωποι ίσως πεθάνουν κατά την αποστολή στον Άρη

“Κοίτα, ξέρω ότι μερικές φορές λέω ή δημοσιεύω παράξενα πράγματα, αλλά έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλός μου”, είπε. “Αν έχω προσβάλλει κάποιον, θέλω απλώς να πω ότι η επιχείρηση μου ασχολείται με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στέλνω ανθρώπους στον Άρη με ένα πύραυλο. Νομίζατε ότι είμαι ένας κανονικός, ήσυχος τύπος;”

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS