ΑρχικήTop PicksMother’s Day: Windows 10 Pro με 7.35€ για την Ημέρα της Μητέρας

Mother’s Day: Windows 10 Pro με 7.35€ για την Ημέρα της Μητέρας

Mother’s Day: Windows 10 Pro με 7.35€ για την Ημέρα της Μητέρας Η Ημέρα της Μητέρας είναι μια ξεχωριστή μέρα του χρόνου. Με την ευκαιρία του warm festival, το Godeal24 ξεκίνησε το Special Mother’s Day promotion, το οποίο περιλαμβάνει εκπτωτικές τιμές και εξαιρετικές προσφορές σε είδη λογισμικού.

Δείτε Ακόμα: Απομακρυσμένη εργασία Cybersecurity κίνδυνοι και πρακτικές ασφαλείας

Ψάχνετε την ιδανικότερη στιγμή για να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις λογισμικού; Ψάχνετε τις οικονομικότερες τιμές και προσφορές για την πραγματοποίηση των αγορών σας; Μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα προϊόντα σε πολύ δελεαστικές τιμές, μέσω μιας εύκολης, γρήγορης και ασφαλούς εμπειρίας. Μπορείτε να απολαύσετε την καλύτερη λειτουργικότητα του Office 2019/2016 και των Windows 10 σε λογικές τιμές. Μεγάλες προσφορές σας περιμένουν στο Godeal24 Mother’s Day.

Mother’s Day: Windows 10 Pro με 7.35€ για την Ημέρα της Μητέρας

Προσφορές για Software προϊόντα

Εάν θέλετε να έχετε πλήρη υποστήριξη από τη Microsoft στα Windows, με συνεχείς αναβαθμίσεις και ενημερώσεις ασφαλείας, τότε πρέπει να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, αποκτώντας ένα από τα αρχικά κλειδιά των Windows 10 σε ειδική τιμή.

Δείτε επίσης: Τα Windows 10 είναι εγκατεστημένα σε 1,3 δις μηνιαίες ενεργές συσκευές

-50% με εκπτωτικό κουπόνι: SGO50

Μπορείτε να αγοράσετε τις ακόλουθες εκδόσεις των Windows σε μισή τιμή κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, να επιλέξετε αυτήν που σας αρέσει περισσότερο και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού SGO50 για να εφαρμόσετε την έκπτωση 50% πριν από την πληρωμή.

62% ΕΚΠΤΩΣΗ, Κωδικός κουπονιού: SGO62

Αν ζητάτε ακόμα μεγαλύτερες προσφορές σε περισσότερα προϊόντα, σας έχουμε την λύση. Με τα παρακάτω πακέτα μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 62%.

55% ΕΚΠΤΩΣΗ, Κωδικός κουπονιού: SGO55

Πρόσθετες προσφορές ισχύουν επίσης για διάφορα προϊόντα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την έκπτωση 55% στο καλάθι αγορών πριν ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Πώς να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal;

Μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το PayPal με την ακόλουθη μέθοδο:

Μεταβείτε στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς και συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό).

Μπορείτε να λάβετε την επιλογή Cwalletco από προεπιλογή στην καρτέλα ” Payment Information ” – κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Mother’s Day: Windows 10 Pro με 7.35€ για την Ημέρα της Μητέρας

Μεταβείτε στην επιλογή “Order Review” στην οθόνη ολοκλήρωσης αγοράς και κάντε κλικ στην επιλογή “Place Order”

Κάντε κλικ στο “Choose Payment Method” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Process Order”

Θα εμφανιστεί μια οθόνη με διάφορες επιλογές πληρωμής, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε Paypal ή CreditCard (επίσης μέσω Paypal)

Mother’s Day: Windows 10 Pro με 7.35€ για την Ημέρα της Μητέρας

Οι αγορές στο Godeal24 είναι εύκολες και γρήγορες! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες! Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η εξυπηρέτηση πελατών τους θα σας προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη. Στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: service@godeal24.com

Δείτε Ακόμα: Microsoft: Η ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2021 είναι σχεδόν έτοιμη

Εάν είστε αναποφάσιστος με τις αγορές σας, πάντα θα είστε σε θέση να βρείτε αυτό που ζητάτε στο Godeal24. Απλώς θυμηθείτε ότι όσο περισσότερο περιμένετε, θα χάσετε την ευκαιρία αγοράς στις χαμηλότερες τιμές, χάρη στις τρέχουσες προσφορές!

Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας!

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24, μέσω του email service@godeal24.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS