ΑρχικήinetΤα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα Google Photos backups;

Τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα Google Photos backups;

Από τον επόμενο μήνα, η εφαρμογή Google Photos δεν θα προσφέρει πλέον δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για την αποθήκευση φωτογραφιών “Υψηλής ποιότητας”. Αυτό σημαίνει ότι τυχόν νέες φωτογραφίες που μεταφορτώνονται στο Google Photos μετά την 1η Ιουνίου 2021, ανεξάρτητα από το αν είναι “Υψηλής ποιότητας ή όχι”, θα υπολογίζονται στο όριο των 15 GB που έχει εκχωρηθεί στον Google λογαριασμό σας. Και θα πρέπει να πληρώσετε για τη συνδρομή στο Google One εάν εξαντλήσετε αυτό το όριο.

Google Photos Pixel
Τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel θα έχουν απεριόριστα back-up των Google Photos;

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το Google Photos στο iCloud;

Ευτυχώς, τα τρέχοντα τηλέφωνα Google Pixel δεν επηρεάζονται από αυτό και θα συνεχίσουν να λαμβάνουν απεριόριστα uploads υψηλής ποιότητας για πάντα. Υπήρξαν αναφορές ότι η Google δεν σχεδίαζε να προσφέρει αυτό το προνόμιο στα μελλοντικά Pixel. Και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel πράγματι δεν θα είχαν απεριόριστα photo backups υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να προσφέρει κάποια μορφή απεριορίστων backup σε μελλοντικά τηλέφωνα Pixel.

Στην εφαρμογή Google Photos v5.4.1, έχουμε βρει στοιχεία για μια νέα επιλογή αποθήκευσης φωτογραφιών που θα μπορούσε να επιτρέψει στα μελλοντικά τηλέφωνα Pixel να χρησιμοποιούν απεριόριστα backups.

Δείτε επίσης: Ο νέος video editor του Google Photos έχει αρχίσει να κυκλοφορεί

Προς το παρόν, η εφαρμογή Google Photos σάς παρέχει τρεις επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Original, Υψηλή ποιότητα και ποιότητα Express (σε επιλεγμένες αγορές). Ωστόσο, ακολουθώντας τα νέα strings, η Google προσπαθεί να προσθέσει μια νέα επιλογή “Storage saver” που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας σε ελαφρώς μειωμένη ποιότητα.

Η νέα επιλογή αποθήκευσης θα επιτρέπει στα τηλέφωνα Pixel να ανεβάζουν απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν. Δεδομένου ότι τα υπάρχοντα Pixel έχουν ήδη το απεριόριστο εφεδρικό πλεονέκτημα backup υψηλής ποιότητας, υποθέτουμε ότι αυτή η αλλαγή πιθανότατα θα ισχύει για μελλοντικά τηλέφωνα Pixel. Εναλλακτικά, είναι επίσης πιθανό η Google να απλώς θα μετονομάσει την υπάρχουσα επιλογή της “High quality” σε “Storage saver”, καθώς και οι δύο αναφέρουν την ίδια φράση “ελαφρώς μειωμένης ποιότητας” στην περιγραφή τους.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Google Photos ως screen saver στην Google TV

Αυτή η νέα επιλογή αποθήκευσης δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην εφαρμογή Google Photos. Θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες αν εντοπιστούν νέα στοιχεία.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS