ΑρχικήUpdatesApple: Νέα έκδοση firmware για τα AirPods 2 και AirPods Pro

Apple: Νέα έκδοση firmware για τα AirPods 2 και AirPods Pro

Η Apple κυκλοφόρησε χθες μια νέα ενημέρωση firmware για τα AirPods δεύτερης γενιάς (AirPοds 2) και τα AirPods Pro. Η νέα ενημερωμένη έκδοση είναι η 3E751 και έρχεται επτά μήνες μετά την τελευταία ενημέρωση firmware 3A283, που είχε κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2020.

Δείτε επίσης: Έχετε AirPods; Δείτε πώς θα τα συνδέσετε στην Apple TV σας

Apple AirPods 2

Όπως είπαμε, η ενημέρωση είναι μόνο για τα AirPods Pro και τα AirPods 2, όχι για τα AirPods πρώτης γενιάς. Η Apple δεν έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στο ανανεωμένο firmware, επομένως δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι βελτιώσεις ή διορθώσεις σφαλμάτων που φέρνει η νέα έκδοση.

Ορισμένοι χρήστες που έχουν λάβει την ενημέρωση αναφέρουν ότι η Apple έχει διορθώσει ένα σφάλμα το οποίο έκανε τα AirPods να δρομολογούν τον ήχο σε λάθος συσκευές. Το σφάλμα είχε παρατηρηθεί σε πολλά Mac που εκτελούσαν macOS 11.2. Αλλά με τη νέα ενημέρωση firmware των AirPods και το macOS Big Sur 11.3, φαίνεται να έχει διορθωθεί.

Δείτε επίσης: Πώς να σταματήσετε την αυτόματη εναλλαγή των AirPods μεταξύ iPhone και iPad

Όσον αφορά στην αναβάθμιση του AirPods‌‌ software, δεν υπάρχει κάποιος τυπικός τρόπος. Ωστόσο, η εγκατάσταση του νέου firmware γίνεται, συνήθως, over-the-air, ενώ τα ‌‌AirPοds‌‌ είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS. Σε φυσιολογικές συνθήκες, αν τοποθετήσετε τα AirPods‌‌ 2 ή AirPods Pro στη θήκη τους, τα συνδέσετε με το φορτιστή τους (έχοντάς τα στο ρεύμα) και κάνετε σύζευξη με ένα iPhone ή ένα iPad, η ενημέρωση θα γίνει μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης: Apple: Αγωγή για παραπλάνηση περί αδιάβροχων iPhone και «εγγυήσεις»!

Apple AirPods Pro firmware

Αν θέλετε να ελέγξετε ποια έκδοση firmware χρησιμοποιείτε τώρα και αν έχει εγκατασταθεί ή νέα έκδοση, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Συνδέστε τα ‌‌AirPods‌‌ ή τα AirPοds Pro‌‌ στην iOS συσκευή σας.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε General.
  • Πατήστε About.
  • Πατήστε ‌‌AirPods‌‌.
  • Κοιτάξτε τον αριθμό δίπλα στο “Firmware Version”.

Μόλις γίνει η εγκατάσταση της νέας έκδοσης στα AirPods περισσότερων χρηστών, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις διορθώσεις που φέρνει το νέο firmware.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS