ΑρχικήinetΗ Google θα καταργήσει το YouTube TV από τις streaming συσκευές Roku;

Η Google θα καταργήσει το YouTube TV από τις streaming συσκευές Roku;

Η Google και η Roku φαίνεται ότι δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για να συνεχίσει να προσφέρεται το YouTube TV στην πλατφόρμα streaming στο μέλλον. Η Roku έκανε πρόσφατα κάποιες τολμηρές δηλώσεις που έχουν ως στόχο την Google και έστειλε ακόμη και email στους πελάτες της προειδοποιώντας ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο εταιρειών ενδέχεται να αποτύχουν.

Google Roku

Δείτε επίσης: YouTube: Το όνομα του καναλιού σας αλλάζει αλλά όχι το Google account

Στο email, η Roku δηλώνει ότι, ενώ η Google δεν θέλει περισσότερα χρήματα για τη συμφωνία αλλά πρότεινε όρους που είναι “άδικοι και αντιανταγωνιστικοί.”

Δείτε επίσης: Google λογαριασμός: Προβολή διαθέσιμου χώρου αποθήκευσης

Ένας εκπρόσωπος της Roku είπε στο Gizmodo ότι η Google μπορεί να ανακαλέσει την πρόσβαση των πελατών στο YouTube TV στην πλατφόρμα streaming και ότι η εταιρεία του εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία.

Η εταιρεία δήλωσε τα εξής: “Η Google προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη μονοπωλιακή της θέση στο YouTube για να αναγκάσει τη Roku να αποδεχτεί ληστρικούς και αντιανταγωνιστικούς όρους που θα βλάψουν άμεσα τη Roku και τους χρήστες μας. Λαμβάνοντας υπόψη τις αντιμονοπωλιακές αγωγές κατά της Google, τις έρευνες από τις αρχές ανταγωνισμού για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά και τις ακροάσεις του Κογκρέσου σχετικά με τις πρακτικές της Google, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google απαιτεί πλέον άδικους και αντιανταγωνιστικούς όρους που βλάπτουν τους χρήστες της Roku.”

Εν τω μεταξύ, η Google ισχυρίζεται ότι έχει μια καλή συνεργασία με την Roku και ότι είναι απογοητευμένη που η τελευταία αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση και να πει στους πελάτες ότι ενδέχεται να χάσουν την πρόσβαση στο YouTube TV ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Δείτε επίσης: Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του Google Chrome 91;

Αυτό φαίνεται σαν μια τυπική διαμάχη μεταξύ δύο μεγάλων εταιρειών που προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πελάτες προς όφελός τους. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ζητά η Google από την Roku, ώστε το YouTube TV να παραμείνει προσβάσιμο στην πλατφόρμα, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Roku ασχολείται με τέτοιου είδους τακτικές στις διαπραγματεύσεις της.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS