ΑρχικήReviewsiPad Pro 2021: Κατεβάστε τα νέα εκπληκτικά wallpapers

iPad Pro 2021: Κατεβάστε τα νέα εκπληκτικά wallpapers

Η Apple την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε το 2021 iPad Pro με επεξεργαστή M1, θύρα Thunderbolt, υποστήριξη 5G και άλλα. Το μεγαλύτερο iPad 12,9 ιντσών διαθέτει πλέον οθόνη mini-LED που προσφέρει αναλογίες αντίθεσης «XDR» και υψηλά επίπεδα φωτεινότητας.

iPad Pro

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε preview τα Safari links πριν από το άνοιγμα σε iPhone, iPad και Mac

Οι νέες ταπετσαρίες για το iPad Pro επισημαίνουν αυτό το γεγονός με κύκλους με έντονα χρώματα σε συνδυασμό με σκούρο φόντο. Αυτές οι ταπετσαρίες θα είναι προεγκατεστημένες στα 2021 iPad Pro που θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο. Αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε τις κομψές νέες ταπετσαρίες στο τρέχον iPad σας, μπορείτε να τις κατεβάσετε – θα τις βρείτε στην συνέχεια του άρθρου.

Το νέο iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την Παρασκευή και θα αποσταλεί σε πελάτες στο δεύτερο μισό του Μαΐου.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone/iPad σας ως τηλεχειριστήριο Apple TV

Κάθε μια από τις ταπετσαρίες της νέας συλλογής «Fans» διατίθεται σε μπλε, ροζ, πράσινες και μοβ παλέτες χρωμάτων. Τα μπλε και ροζ χρώματα προορίζονται για το iPad Pro 11 ιντσών, ενώ τα πράσινα και μοβ χρώματα προορίζονται για το μοντέλο των 12,9 ιντσών.

Επιπλέον, καθένα από αυτά έχει μια σκοτεινή και φωτεινή παραλλαγή που ταιριάζει με το light και το dark mode. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις, το φόντο της ταπετσαρίας παραμένει μαύρο.

Δείτε επίσης: Apple: Έλλειψη τροφοδοσίας για τις επερχόμενες οθόνες των iPad

Για να κατεβάσετε μια ταπετσαρία από τη συλλογή, επιλέξτε κάποια τις παρακάτω και, στη συνέχεια, αποθηκεύσετε την εικόνα στην συσκευή σας και χρησιμοποιήστε την ως wallpaper.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS