ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Η λειτουργία Disappearing Messages αναβαθμίζεται

WhatsApp: Η λειτουργία Disappearing Messages αναβαθμίζεται

Το WhatsApp δοκιμάζει μια αναβάθμιση στη λειτουργία Disappearing Messages, για να επιτρέψει στους χρήστες να έχουν την δυνατότητα της αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων εντός 24 ωρών.

WhatsApp

Δείτε επίσης: WhatsApp Pink malware: Απαντά αυτόματα σε μηνύματά σας στο Signal, το Viber κι άλλα apps

Το WhatsAppBetaInfo ανέφερε ότι αυτή η νέα δυνατότητα θα προστεθεί στα Disappearing Messages, αλλά χωρίς να καταργηθεί η τρέχουσα επιλογή αυτόματης διαγραφής σε επτά ημέρες.

Προς το παρόν, η δυνατότητα μπορεί να αλλάξει μόνο μεταξύ On και Off. Σύμφωνα με το screencap του ιστότοπου, οι χρήστες θα μπορούν να ορίσουν τη λειτουργία σε ” Off”, “24 ώρες” ή “7 ημέρες”.

Το screenshot δείχνει επίσης ότι οποιοσδήποτε χρήστης στη συζήτηση μπορεί να αλλάξει αυτήν τη ρύθμιση.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του iOS app

Προειδοποιεί επίσης ότι αν και τα μηνύματα τελικά διαγραφούν, οι χρήστες μπορούν ακόμα να τα αποθηκεύσουν αλλού – ας πούμε με downloading.

Το WhatsAppBetaInfo είπε ότι η λειτουργία είναι υπό ανάπτυξη, αλλά θα είναι διαθέσιμη σε μια μελλοντική ενημέρωση για iOS, Android και Web/Desktop.

Το WhatsApp παρουσίασε για πρώτη φορά τα Disappearing Messages τον περασμένο Νοέμβριο, αν και επέτρεψε την αυτόματη διαγραφή των μηνυμάτων μόνο μετά από μία εβδομάδα. Αυτό δεν επηρεάζει τα προηγούμενα απεσταλμένα μηνύματα.

Στις συνήθεις ερωτήσεις, η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων εξήγησε ότι οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τη ρύθμιση σε μια συνομιλία, αλλά μόνο οι διαχειριστές επιτρέπεται να την προσαρμόσουν σε μια ομαδική συνομιλία. Μπορείτε να βρείτε τη δυνατότητα κάνοντας κλικ στο όνομα της συνομιλίας.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Η νέα πολιτική απορρήτου θα μπορούσε να είναι παράνομη

Το WhatsApp προειδοποιεί τους χρήστες να ενεργοποιήσουν αυτήν τη λειτουργία μόνο με άτομα που εμπιστεύονται, καθώς τα μηνύματα που εξαφανίζονται μπορούν να παρακαμφθούν λαμβάνοντας ένα screenshot, αντιγράφοντας το περιεχόμενο ή ακόμα και τραβώντας μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας άλλη συσκευή.

Πηγή πληροφοριών: thestar.com.my

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS