Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Η δωρεάν εφαρμογή της Panda πιστοποιείται

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοίνωσε ότι το Panda Cloud Antivirus (Δωρεάν Έκδοση) ένα από τα παγκοσμίως ταχύτερα αναπτυσσόμενα cloud-based antivirus, πιστοποιήθηκε για δεύτερη φορά από τα ανεξάρτητα εργαστήρια μετρήσεων AV-Test.org.

Οι δοκιμές αντικατοπτρίζουν πραγματικά σενάρια ασφάλειας, ενώ οι 25 συμμετέχοντες προέρχονταν από την κατηγορία των προϊόντων οικιακής χρήσης για περιβάλλον λειτουργικού συστήματος<…>

Windows XP (SP3, 32-bit) τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2011. Η πλήρης αναφορά των δοκιμών καθώς και τα αποτελέσματα διατίθενται στο: http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/.

Η δωρεάν εφαρμογή antivirus της Panda Security, ήταν το μόνο προϊόν που απέσπασε την υψηλότερη διάκριση με 6 στους 6 βαθμούς αξιολόγησης, τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε χρήση.

Οι δοκιμές AV-Test μετρούν τις συνολικές επιπτώσεις στην απόδοση του συστήματος, κατά την ενεργοποίηση της προστασίας, από κάθε εφαρμογή. Μεταξύ όλων των προϊόντων που έλαβαν μέρος στις δοκιμές, το Panda Cloud Antivirus Free Edition είχε τις λιγότερες επιπτώσεις, σημειώνοντας ένα ποσοστό μόλις 70% κάτω του μέσου όρου, από τα υπόλοιπα προϊόντα της δοκιμής.

Όσον αφορά στην ακρίβεια, το Panda Cloud Antivirus κατέγραψε ένα μόνο ψευδώς θετικό μήνυμα για malware, μεταξύ των 450.000 αρχείων της δοκιμής, τη στιγμή που άλλα προϊόντα κατέγραφαν πολλαπλά λανθασμένες ανιχνεύσεις.

Πρόκειται για τη 2η συνεχή βράβευση για το Panda Cloud Antivirus από τα AV-Test, αναγνωρίζοντας έτσι την τάση για δωρεάν cloud-based λύσεις προστασίας από την Panda Security. Να σημειώσουμε ότι και τα ανεξάρτητα εργαστήρια AV-Comparatives έχουν αναγνωρίσει την ίδια εφαρμογή με την διάκριση Advanced + στην πρόσφατη δοκιμή “On-demand Detection of Malicious Software”.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δοκιμές αυτές είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: http://press.pandasecurity.com/news/panda-cloud-antivirus-achieves-advanced-rating-in-its-first-participation-in-av-comparatives-tests/

Το Panda Cloud Antivirus Free Edition 1.5.1, στην τελευταία έκδοση, περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση καθώς και νέες λειτουργίες που ζητήθηκαν από την κοινότητα των χρηστών της Panda Security.

Δεδομένου ότι η αρχική έκδοση της πρώτης υπηρεσίας δωρεάν ασφάλειας από το cloud για τους οικιακούς χρήστες, εμφανίστηκε το 2009, εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο έχουν επωφεληθεί αυτά τα χρόνια, από τη βραβευμένη προστασία του και την μηδενική σχεδόν επιβάρυνση του συστήματος.

Η χαμηλή χρήση των πόρων είναι ένα πρωταρχικό πλεονέκτημα της Συλλογικής Νοημοσύνης της Panda Security, η οποία αυτόματα συλλέγει και επεξεργάζεται εκατομμύρια δείγματα malware στο cloud, αντί τοπικά στον υπολογιστή του χρήστη, όπως συμβαίνει με τις παραδοσιακές λύσεις antivirus.

Πηγή: nooz.gr

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *