ΑρχικήgamingApex Legends: Έρχεται mobile version για Android και iOS!

Apex Legends: Έρχεται mobile version για Android και iOS!

Apex Legends mobile
Apex Legends: Έρχεται mobile version για Android και iOS!

Το video game Apex Legends κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από περίπου δύο χρόνια (Φεβρουάριος 2019) ως ένα cross-platform battle royale παιχνίδι. Το 2019 ήταν διαθέσιμο για Windows, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ το Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησε και για το Nintendo Switch. Αναπτύχθηκε από την αμερικανική εταιρεία Respawn Entertainment, η οποία βρίσκεται πίσω και από τη gaming σειρά Titanfall, και κυκλοφόρησε από την Electronic Arts. Τώρα, η EA ανακοίνωσε ότι το Apex Legends έρχεται και σε mobile πλατφόρμες (Android και iOS) αν και η εμπειρία του παιχνιδιού θα είναι λίγο διαφορετική από αυτή στις κονσόλες και στους υπολογιστές.

Δείτε επίσης: Nintendo: Το Switch μπορεί να παρουσιάσει ελλείψεις αργότερα φέτος

Σύμφωνα με ανάρτηση του Game Director του Αpex Legends, μέσα στο μήνα θα ξεκινήσουν οι πρώτες beta δοκιμές για το Apex Legends Mobile. “Το Apex Legends Mobile έχει σχεδιαστεί ειδικά για οθόνες αφής, με προσεγμένες βελτιστοποιήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα το πιο προηγμένο battle royale combat που διατίθεται σε ένα τηλέφωνο. Είναι μια νέα έκδοση του Αpex Legends, αλλά είναι σαν το πρωτότυπο“.

Δείτε επίσης: Sony: Επεκτείνει το mobile gaming φέρνοντας PlayStation games σε κινητά

Apex Legends Android iOS
Apex Legends: Έρχεται mobile version για Android και iOS!

Η έκδοση για κινητά (mobile version) μοιάζει με τις υπάρχουσες εκδόσεις για υπολογιστές και κονσόλες (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από κάποια screenshots που έχουν ήδη κυκλοφορήσει), αν και η EA δεν δίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα είναι ένα free-to-play παιχνίδι, όπως και στις άλλες πλατφόρμες, αλλά δεν θα έχει δυνατότητα cross-play με υπολογιστές ή κονσόλες.

Δείτε επίσης: Video games εθισμός: Συμπτώματα, συνέπειες και αντιμετώπιση

Λέγεται ότι το Apex Legends Mobile θα ξεκινήσει με μια περιορισμένη beta έκδοση στην Ινδία και τις Φιλιππίνες και μόνο σε συσκευές Android. Ωστόσο, η Electronic Arts σχεδιάζει να το φέρει και σε iOS συσκευές, ενώ θέλει να συμπεριλάβει περισσότερες περιοχές για περαιτέρω δοκιμές. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη mobile έκδοση του παιχνιδιού σε όλες τις περιοχές.

Πηγή: XDA-Developers Android Forums

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS