ΑρχικήinetApple "Spring Loaded" event: Επίσημη ανακοίνωση για τις 20 Απριλίου

Apple “Spring Loaded” event: Επίσημη ανακοίνωση για τις 20 Απριλίου

Μετά από διαρροή από τη Siri, η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι την Τρίτη 20 Απριλίου, θα λάβει χώρα ένα special “Spring Loaded” event στο θέατρο Steve Jobs, στο Apple Park campus, στην Καλιφόρνια.

Apple "Spring Loaded" event

Το event θα είναι ψηφιακό λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης στη δημόσια υγεία.

Λέγεται ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει σε αυτό το event μερικά από τα νέα της προϊόντα για το 2021. Ενημερωμένα μοντέλα iPad Pro, ένα νέο iPad χαμηλού κόστους, ένα νέο iPad mini, ανανεωμένα iMac και τα πολυαναμενόμενα AirTags είναι μερικά από τα προϊόντα που ενδέχεται να παρουσιάσει η Apple στο “Spring Loaded” event.

Δείτε επίσης: Η Apple λέγεται ότι αναπτύσσει υβριδικές έξυπνες συσκευές για το σπίτι

Με δεδομένο ότι έχουν ακουστεί πολλά για το iPad και τα βελτιωμένα του στοιχεία‌, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τα iPads θα αποτελέσουν βασικό θέμα συζήτησης στο event. Φήμες λένε ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο high-end iPad Pro 12,9 ιντσών, που θα διαθέτει οθόνη mini-LED και 5G chip, ενώ έχει ακουστεί ότι υπάρχει και ένα άλλο μοντέλο με οθόνη 11 ιντσών. Αυτά τα iPad αναμένεται να διαθέτουν συνδεσιμότητα Thunderbolt, βελτιωμένα συστήματα κάμερας και ένα νέο chip A14X, που είναι τόσο γρήγορο όσο το M1 chip στα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini.

Δείτε επίσης: Intel: Μετά τις καμπάνιες κατά του M1 chip, λέει πως θέλει να φτιάξει Apple silicon chips

Επίσης, φήμες λένε ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα “‌iPad mini‌ Pro” με οθόνη 8,7 ιντσών και χωρίς κουμπί Touch ID Home. Είναι, επίσης, πιθανό να παρουσιαστεί ένα νέο iPad χαμηλού κόστους με οθόνη 10,2 ιντσών.

Επίσης, η Apple σχεδιάζει ένα ανανεωμένο iMac, με νέο σχεδιασμό που διαθέτει πιο λεπτά πλαίσια, παρόμοια με του Pro Display XDR, με silicon chip της Apple και GPU, επίσης, σχεδιασμένη από την εταιρεία. Το αν θα παρουσιαστεί στο “Spring Loaded” event της επόμενης εβδομάδας ή αργότερα, δεν είναι γνωστό.

Apple "Spring Loaded" event

Ακόμα περιμένουμε τα ‌AirTags‌, τα Tile-like Bluetooth tracking tags τα οποία θα μπορούν να προσαρτηθούν σε οποιοδήποτε αντικείμενο, επιτρέποντας την παρακολούθηση αυτού του αντικειμένου απευθείας από την εφαρμογή Find My app. Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση του ‌Find My‌ network για να συμπεριλάβει συσκευές τρίτων, οπότε ίσως τα πολυαναμενόμενα‌ AirTags‌ παρουσιαστούν σε αυτό το event.

Δείτε επίσης: Η Apple παρουσίασε την νέα εφαρμογή Find My Certification Asst

Υπάρχει, επίσης, μια Apple TV έκτης γενιάς που λειτουργεί με έναν αναβαθμισμένο επεξεργαστή και ένα νέο τηλεχειριστήριο Apple TV, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα γίνει η παρουσίαση τώρα ή αργότερα.

Η Apple σχεδιάζει να μεταδώσει ζωντανά το “Spring Loaded” event στο website της και στην εφαρμογή “Apple TV” την Τρίτη, 20 Απριλίου, στις 10:00 π.μ. (ώρα Ειρηνικού).

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS