ΑρχικήinetΗ Intel θα παρέχει συστήματα self-driving για φορτηγά παράδοσης

Η Intel θα παρέχει συστήματα self-driving για φορτηγά παράδοσης

Η Intel ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι παρέχει συστήματα self-driving στην startup Udelv, η οποία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτόνομα οχήματα παράδοσης εντός των επόμενων δύο ετών.

Intel

Δείτε επίσης: Οι επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς λαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις

Η Udelv και η μονάδα Mobileye της Intel στοχεύουν να παράγουν περισσότερους από 35.000 “Transporters” χωρίς οδηγό έως το 2028, ανέφεραν οι εταιρείες σε μια κοινή ανακοίνωση που έκαναν.

Το ολοκληρωμένο σύστημα Mobileye Drive θα επιτρέψει στην Udelv να αυξήσει την παραγωγή και την ανάπτυξη των οχημάτων Transporter, αναφέρει ο διευθύνοντας σύμβουλος της startup, Daniel Laury.

Δείτε επίσης: Αγωγή εναντίον της Intel για παρακολούθηση χρηστών στο site της

Τα αυτοματοποιημένα οχήματα παράδοσης Udelv συνδυάζουν την τεχνολογία self-driving με την ρομποτική για να βοηθήσουν στην εκφόρτωση του φορτίου, αναφέρει ο ιστότοπος της εταιρείας. Η εταιρεία είπε ότι έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες αυτόματες παραδόσεις στις ΗΠΑ, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 363 κιλών.

Δείτε επίσης: Η Intel επενδύει 20 δις δολάρια σε δύο εργοστάσια στην Αριζόνα

Η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης αναμένεται να ασχοληθεί πρώτα με τις παραδόσεις, δεδομένου ότι αφορούν την μεταφορά προϊόντων αντί των ατόμων που ακολουθούν συνήθως επαναλαμβανόμενες διαδρομές.

Σε άλλα νέα, η Intel δήλωσε πρόσφατα ότι θα επενδύσει 20 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή δύο νέων εργοστασίων στην Αριζόνα ως μέρος ενός σχεδίου για την αύξηση της παραγωγής τσιπ στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: today.rtl.lu

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS