ΑρχικήReviewsΧιούστον: Οι πίτσες Domino παραδίδονται με self driving αυτοκίνητα

Χιούστον: Οι πίτσες Domino παραδίδονται με self driving αυτοκίνητα

Η Nuro είναι μια εταιρεία που δεν έχει λάβει την προσοχή που της αξίζει. Το αυτοοδηγούμενο αυτοκίνητο R2 της Nuro είναι το μόνο όχημα που έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι δεν το ελέγχει άνθρωπος. Τώρα, αυτό το ρομπότ μπαίνει στην επιχείρηση παράδοσης της γνωστής πίτσας Domino.

Domino

Οι Domino και Nuro ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι το αυτόνομο αυτοκίνητο είναι μόνο για πελάτες που βρίσκονται κοντά σε ένα κατάστημα στην περιοχή του Χιούστον, αλλά ακόμα και αυτό είναι πραγματικά φανταστικό.

Δείτε επίσης: ΕΕ: Το AI καθιστά τα αυτόνομα οχήματα «εξαιρετικά ευάλωτα» στις κυβερνοεπιθέσεις

Σε συγκεκριμένες ημέρες και σε χρονικά διαστήματα, οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν η πίτσα τους να παραδοθεί μέσω του Nuro R2, εάν προπληρώσουν την παραγγελία τους από το διαδίκτυο. Η Domino θα επιλέξει έναν πελάτη τυχαία για την εκτέλεση της παραγγελίας παράδοσης και ο πελάτης θα λάβει ειδοποιήσεις οι οποίες θα αναφέρουν πού ακριβώς βρίσκεται το μικρό ρομπότ. Θα λάβουν επίσης ένα PIN που θα τους επιτρέψει να παραλάβουν την παραγγελία τους όταν φτάσει.

Δείτε επίσης: Tesla: Έρχεται συνδρομητική υπηρεσία για το Full Self-Driving πακέτο

Μόλις το R2 φτάσει στον προορισμό, ο πελάτης εισάγει το PIN στην οθόνη αφής και οι πόρτες θα ανοίξουν για να αποκαλύψουν το φαγητό που βρίσκεται μέσα.

Δείτε επίσης: Εκπρόσωπος της Ford: Το Full Self-Driving της Tesla είναι «vaporware»

Η Nuro ανακοίνωσε αυτό το πρόγραμμα το 2019 και είπε ότι σχεδίαζε να συνεργαστεί με την Domino για να χρησιμοποιήσει το τελευταίο της αυτοοδηγούμενο αυτοκίνητο R2. Τότε, δούλευε ακόμα με αυτό που ονόμαζε ως R1. Η Nuro στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Kroger για την παράδοση ειδών παντοπωλείου από επιλεγμένα καταστήματα στην Αριζόνα, οπότε έχει εμπειρία σε αυτού του τύπου τα projects.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS