ΑρχικήinetΗ Apple λέγεται ότι αναπτύσσει υβριδικές έξυπνες συσκευές για το σπίτι

Η Apple λέγεται ότι αναπτύσσει υβριδικές έξυπνες συσκευές για το σπίτι

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται σε μερικές νέες επιλογές συσκευών για το έξυπνο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού της Apple TV με ένα ηχείο HomePod και μια ενσωματωμένη κάμερα για συνομιλία μέσω βίντεο, αναφέρει το Bloomberg. Λέγεται επίσης ότι εργάζεται σε ένα έξυπνο ηχείο που βασικά συνδυάζει ένα HomePod με ένα iPad, παρέχοντας κάτι παρόμοιο με το Echo Show του Amazon ή το Nest Hub της Google σε λειτουργικότητα.

έξυπνες συσκευές

Η υβριδική συσκευή Apple TV/HomePod θα εξακολουθεί να συνδέεται με μια τηλεόραση για outputting video και θα προσφέρει παρόμοια πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες βίντεο και παιχνιδιών που κάνει η τρέχουσα Apple TV, ενώ το component του ηχείου θα παρέχει sound output, αναπαραγωγή μουσικής και ενσωμάτωση Siri. Θα περιλαμβάνει επίσης μια ενσωματωμένη κάμερα για τη χρήση εφαρμογών τηλεδιάσκεψης στην ίδια την τηλεόραση, λέει η έκθεση.

Δείτε επίσης: Το Parallels Toolbox 4.5 προσθέτει υποστήριξη για Apple Silicon

Αυτή η δεύτερη συσκευή θα μοιάζει περισσότερο με τις υπάρχουσες έξυπνες βοηθητικές συσκευές προβολής που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή την περίοδο, με μια οθόνη τύπου iPad που παρέχει ενσωματωμένα visuals. Το project θα μπορούσε να περιλαμβάνει την προσάρτηση του iPad μέσω ενός «ρομποτικού βραχίονα» αναφέρει το Bloomberg, ο οποίος θα του επέτρεπε να κινηθεί για να φιλοξενήσει έναν χρήστη που κινείται, με τη δυνατότητα να τον διατηρεί σε frame κατά τη διάρκεια των συνεδριών συνομιλίας μέσω βίντεο.

Δείτε επίσης: Χάσατε το iPhone ή το Apple Watch σας; Απενεργοποιήστε remotely το Apple Pay

apple

Το Bloomberg δεν παρέχει συγκεκριμένα timelines για την κυκλοφορία οποιουδήποτε από αυτά τα πιθανά προϊόντα αφού φαίνεται ότι βρίσκονται ακόμη στη φάση της ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι η Apple θα μπορούσε εύκολα να εγκαταλείψει αυτές τις έξυπνες συσκευές ανάλογα με την αξιολόγηση των δυνατοτήτων τους. Η Apple διέκοψε πρόσφατα την κυκλοφορία του original HomePod της, το έξυπνο ηχείο κόστους 300 δολαρίων που έκανε το ντεμπούτο του το 2018.

Δείτε επίσης: Apple: Έλλειψη τροφοδοσίας για τις επερχόμενες οθόνες των iPad

Οι φήμες αναφέρονται και σε μια ανανεωμένη Apple TV που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, η οποία θα πρέπει να διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή και ένα ενημερωμένο τηλεχειριστήριο. Επίσης θα μπορούσε να φέρει και πολλές hardware βελτιώσεις.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS