ΑρχικήinetΗ Ducati δεν πρόκειται να κατασκευάσει ηλεκτρικές μοτοσικλέτες σύντομα

Η Ducati δεν πρόκειται να κατασκευάσει ηλεκτρικές μοτοσικλέτες σύντομα

Φαίνεται ότι η Ducati δεν πρόκειται να κατασκευάσει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Στο Motorcycle News (MCN), ο εκπρόσωπος πωλήσεων της Ducati Francesco Milicia έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για τα σχέδια της ιταλικής εταιρείας για την κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

 «Θα παράγουμε σύντομα μια ηλεκτρική Ducati; Όχι. Πιστεύουμε ότι για το είδος της μηχανής που παράγουμε τώρα, μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλαυση, το εύρος, το βάρος και άλλα πολλά χαρακτηριστικά τα οποία αναμένουν οι αναβάτες της Ducati», είπε.

Ducati ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

Το σύντομα είναι η λέξη κλειδί εδώ. Όμως, το ιταλικό brand δεν ξέγραψε εντελώς την ιδέα της κατασκευής ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου.

Δείτε επίσης: Έρευνα: Το 50% των αναβατών θέλει να μεταβεί στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες

«Είμαστε μέρος μιας ομάδας που κινείται γρήγορα προς την ηλεκτροδότηση και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για την Ducati» δήλωσε ο Milicia στο MCN.

Είναι λίγο περίπλοκο να αναφερθούμε σε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά με έναν κυκλικό τρόπο, η Ducati ανήκει στην Audi, η οποία ανήκει στην ίδια τη VW. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόση βαρύτητα έχουν δώσει αυτές οι εταιρείες στα EV.

Δείτε επίσης: Ηλεκτρικά οχήματα: Η Volvo Cars θέτει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον

Ωστόσο, είναι σημαντικό για την Ducati. Η Porsche, που ανήκει επίσης στη VW, εξετάζει τα συνθετικά καύσιμα και αυτό φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή του κατασκευαστή ποδηλάτων.

“Εξετάζουμε επίσης προσεκτικά άλλες λύσεις για μηδενικές ή ελάχιστες εκπομπές, όπως το συνθετικό καύσιμο”, δήλωσε ο Milicia. “Είναι κάτι που εξετάζουμε μεσοπρόθεσμα.”

Τα εμβληματικά brands αναγκάζονται να περπατήσουν σε ένα τεντωμένο σχοινί αυτή τη στιγμή, εξισορροπώντας ανάμεσα στην κληρονομιά τους και τα χαρακτηριστικά που οι καταναλωτές ξέρουν και αγαπούν, ενώ ανακαλύπτουν εκ νέου τους εαυτούς τους με μοντέρνους κινητήρες για ένα μέλλον χαμηλών εκπομπών.

Δείτε επίσης: Η Toyota θα λανσάρει φέτος στις ΗΠΑ τρία ηλεκτρικά οχήματα

Για ένα brand πλούσιο σε σε ιστορία και φαντασία, είναι κατανοητό ότι η Ducati προχωρά με αργούς ρυθμούς καθώς οδηγείται σε ένα μέλλον με χαμηλές εκπομπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Triumph του Ηνωμένου Βασιλείου μόλις άρχισε να μιλάει για τη νέα του ηλεκτρική πλατφόρμα που βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής και πρόκειται να τροφοδοτήσει πολλά από τα οχήματά της.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS