ΑρχικήUpdatesGoogle Phone app: Μπορείτε να καταγράφετε τις κλήσεις από άγνωστους αριθμούς

Google Phone app: Μπορείτε να καταγράφετε τις κλήσεις από άγνωστους αριθμούς

Αφού έφερε την υποστήριξη εγγραφής κλήσεων στην εφαρμογή Google Phone, η Google επεκτείνει τις δυνατότητες της λειτουργιας επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν αυτόματα τις κλήσεις από άγνωστους αριθμούς.

Google Phone

Η λειτουργία εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε μια εφαρμογή τον Ιανουάριο και φαίνεται να κυκλοφορεί για ορισμένους χρήστες της εφαρμογής Google Phone. Ο χρήστης του Twitter Tipster @theyashreddi δημοσιεύσε screenshots από την δυνατότητα στην εφαρμογή Google Phone στο Xiaomi Mi A3 του.

Δείτε επίσης: Πως να χρησιμοποιήσετε το Street View του Google Maps σε Split Screen σε Android

Φυσικά, η νέα λειτουργία “always record” είναι διαθέσιμη μόνο εάν η ίδια η λειτουργία εγγραφής κλήσεων είναι διαθέσιμη στην τοποθεσία σας. Όταν δημιουργήθηκε το χαρακτηριστικό, κυκλοφόρησε και η παρακάτω δήλωση από την εταιρεία:

Εσείς ή το άλλο άτομο στην κλήση σας μπορεί να είστε κάπου που απαιτεί από όλους να συναινέσουν στην εγγραφή. Όλοι θα ειδοποιηθούν εκ των προτέρων ότι η κλήση καταγράφεται. Εναπόκειται σε εσάς να ακολουθείτε νόμους σχετικά με την καταγραφή συνομιλιών. Οι εγγραφές αποθηκεύονται μόνο στο τηλέφωνό σας.

Όπως δείχνουν τα screenshots, υπάρχει μια νέα εναλλαγή στη ρύθμιση “Call recording” της εφαρμογής Google Phone. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να εγγράψετε αυτόματα κλήσεις από αριθμούς που δεν βρίσκονται στις επαφές σας. Μπορείτε επίσης να εισάγετε επιλεγμένους αριθμούς για να καταγράφονται πάντα και να καθορίσετε πότε θέλετε να διαγραφούν αυτές οι εγγραφές.

Δείτε επίσης: Το Google Play Store έλαβε μια σημαντική ανανέωση στο UI

Η Google κατέστησε τη δυνατότητα καταγραφής κλήσεων της εφαρμογής Google Phone διαθέσιμη σε πολλά τηλέφωνα Xiaomi παγκοσμίως πέρυσι και η λειτουργία διατέθηκε επίσης σε ορισμένους χρήστες τηλεφώνων Nokia στην Ινδία. Ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Phone σε όλες σχεδόν τις συσκευές Android, η δυνατότητα εγγραφής κλήσεων είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα τηλέφωνα σε συγκεκριμένες περιοχές.

Δείτε επίσης: Χάκερς καταχρώνται Google Forms / Telegram για τη συλλογή phished credentials

Η καταγραφή κλήσεων θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για όσους θέλουν να καταγράψουν μια συνέντευξη ή θέλουν να αναφέρουν μια συνομιλία αργότερα. Φυσικά, απαιτείται συναίνεση προτού καταγράψετε μια κλήση και θα πρέπει να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους σας εάν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS