ΑρχικήinetXupermask: Ο Willi.i.am των Black Eyed Peas φέρνει μια ιδιαίτερη μάσκα

Xupermask: Ο Willi.i.am των Black Eyed Peas φέρνει μια ιδιαίτερη μάσκα

Willi.i.am Black Eyed Peas μάσκα
Xupermask: Ο Willi.i.am των Black Eyed Peas φέρνει μια ιδιαίτερη μάσκα

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη για την προστασία από τον COVID-19. Σε πολλές χώρες μάλιστα, οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν τη μάσκα σε όλους τους δημόσιους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Έτσι, όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει μια μεγάλη ποικιλία από μάσκες. Πλέον δεν χρησιμοποιούνται μόνο οι κλασικές ιατρικές. Πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να φτιάχνουν κι άλλες μάσκες (υφασμάτινες κ.λπ.) για να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Ακόμα και οι βιομηχανίες της μόδας και του θεάματος έχουν συμμετάσχει σε αυτό και έχουν φέρει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες μάσκες. Αυτό συμβαίνει και τώρα με τον Willi.i.am, τον γνωστό τραγουδιστή και frontman του δημοφιλούς συγκροτήματος Black Eyed Peas, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Honeywell για να δημιουργήσει μια τεχνολογική μάσκα (Xupermask) που θα μπορούσε κάποιος να δει σε ταινίες.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Χρηματικό έπαθλο για όσους φτιάξουν μια “μη ενοχλητική μάσκα”

Η ιδιαίτερη αυτή μάσκα, που κοστίζει 299$, δημιουργήθηκε σε συνεργασία και με τον σχεδιαστή κοστουμιών του Hollywood, Jose Fernandez, ο οποίος βρίσκεται, επίσης, πίσω από τις στολές της SpaceX. Η “Xupermask” έρχεται εξοπλισμένη με dual three-speed fans και HEPA filters, τα οποία έχουμε δει και στο wearable air purifier της LG. Ο Will.i.am έχει, επίσης, προσθέσει και ασύρματα ακουστικά, που διαθέτουν μικρόφωνο και συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, ενώ μειώνουν και τους εξωτερικούς θορύβους.

Δείτε επίσης: Η μάσκα MaskFone διαθέτει ενσωματωμένα ακουστικά και μικρόφωνο

Xupermask
Xupermask: Ο Willi.i.am των Black Eyed Peas φέρνει μια ιδιαίτερη μάσκα

Όπως και η μάσκα της Razer, έτσι και η Xupermask του Will.i.am διαθέτει LED φώτα για να είναι πιο έντονη αυτή η φουτουριστική, neon αισθητική. Η ιδιαίτερη αυτή μάσκα θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης αύριο, 8 Απριλίου. Η Xupermask θα είναι διαθέσιμη μέσω ενός ειδικού site και θα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο) και δύο μεγέθη.

Δείτε επίσης: iOS 14.5: Πρόβλημα με Face ID λόγω μάσκας; Ξεκλειδώστε το iPhone με Apple Watch

Ο frontman των Black Eyed Peas αγαπά την τεχνολογία και το έχει δείξει πολλές φορές. Επομένως, η ενασχόληση με αυτή την τεχνολογική μάσκα δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Will.i.am έχει ήδη κυκλοφορήσει smartwatch, αξεσουάρ iPhone και ακουστικά. Η εταιρεία του, i.am +, προσπάθησε να αγοράσει την startup Earin, μια σουηδική εταιρεία παραγωγής ασύρματων ακουστικών, αν και η συμφωνία δεν έκλεισε.

Πηγή: Engadget

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS