ΑρχικήinetYahoo Answers: Πείτε αντίο στην πιο περιττή λειτουργία

Yahoo Answers: Πείτε αντίο στην πιο περιττή λειτουργία

Όπως αναφέρει μία ανακοίνωση του ιστότοπού του, το Yahoo Answers θα σταματήσει να λειτουργεί. Οι τελικές ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 20 Απριλίου και έως τις 4 Μαΐου 2021 ο ιστότοπος θα καταργηθεί εντελώς, μετά από 16 χρόνια.

Yahoo Answers λειτουργία

Δείτε επίσης: Yahoo Mail: Διακόπτεται η αυτόματη προώθηση email στους free χρήστες

Το περιεχόμενο Yahoo Answers ήταν πολλές φορές ανούσιο και ο ίδιος ο ιστότοπος θεωρήθηκε από πολλούς περιττός.

Το Yahoo Answers, το οποίο ανήκει στη Verizon από το 2017, ήταν πολλά πράγματα σε ένα. Ήταν ένα μέρος όπου όποιος ήθελε έκανε ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα, ωστόσο οι περισσότερες ήταν το λιγότερο σαχλές. Ήταν ένα εξαιρετικά πονηρό τέχνασμα για την ενίσχυση του SEO της ιστοσελίδας, αλλά και ένα μερικώς ανεπτυγμένο κοινωνικό μέσο, όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να περάσουν την ελεύθερη ώρα τους απαντώντας σε ερωτήσεις και δίνοντας συμβουλές.

Δείτε επίσης: Verizon: Απενεργοποιήστε το 5G για να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία

Yahoo Answers λειτουργία

Το Yahoo έχει ένα μακρύ ιστορικό στο να κλείνει τεράστια κομμάτια του εαυτού του, στην προσπάθειά του να διατηρήσει τη συνάφεια και να μειώσει το κόστος. Το 2009, η Yahoo έκλεισε το Geocities, ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια της κουλτούρας διαδικτύου της εποχής Y2K. Το Del.ic.ious πωλήθηκε το 2011 ενώ και το Flickr είχε τη ίδια τύχη το 2018. Το Yahoo Messenger έκλεισε το 2018. Στα τέλη του 2019, τα Yahoo Groups επίσης μας αποχαιρέτησαν.

Δείτε ακόμα: Gmail, Yahoo mail, Amazon crash: Τι φταίει και ποια η λύση για τα Android apps;

Η Verizon αγόρασε το AOL το 2015 και το Yahoo το 2017, συγχωνεύοντάς τα μαζί σε μια νέα εταιρεία περιεχομένου με την ονομασία Oath, μαζί με τα Tumblr και Huffington Post. Το Tumblr πωλήθηκε στην Automattic, την εταιρεία που έχει το WordPress το 2019 και η HuffPost πωλήθηκε στο BuzzFeed πριν από περίπου 2 μήνες.

Το ότι διαγράφεται ένα μεγάλο κομμάτι Διαδικτύου δεν είναι φυσικά κάτι νέο και το συναίσθημα που προξενεί σε όσους το χρησιμοποιούν δεν είναι τόσο έντονο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS