ΑρχικήinetAmazon: Οι υπάλληλοι των ΗΠΑ θα γυρίσουν στη δουλειά το φθινόπωρο

Amazon: Οι υπάλληλοι των ΗΠΑ θα γυρίσουν στη δουλειά το φθινόπωρο

Στις θέσεις τους προβλέπει ότι θα γυρίσουν το επόμενο φθινόπωρο οι υπάλληλοί της Amazon.

Amazon υπάλληλοι

Δείτε επίσης: Tim Cook: Ανυπομονεί να επιστρέψουν οι υπάλληλοι στα γραφεία

Η Amazon.com Inc. αναμένει ότι οι περισσότεροι από τους υπαλλήλους της, που εργάζονται και διαμένουν στις ΗΠΑ, θα επιστρέψουν στο γραφείο «μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου», δήλωσε η εταιρεία σε ένα εσωτερικό σημείωμα αυτή την εβδομάδα.

«Στις ΗΠΑ, καθώς τα εμβόλια θα είναι ευρέως διαθέσιμα τους επόμενους μήνες, αναμένουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να μπαίνουν στο γραφείο μέχρι το καλοκαίρι, με τους περισσότερους να επιστρέφουν στο γραφείο μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου», δήλωσε η Amazon σε ένα σημείωμα προς τους υπαλλήλους της την Τρίτη. Το ίδιο σημείωμα δημοσιεύτηκε αργότερα και στο εταιρικό της blog.

Δείτε ακόμα: Spotify: Οι υπάλληλοι θα εργάζονται από οπουδήποτε μετά την πανδημία

Amazon υπάλληλοι

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, ενδέχεται να επιστρέψουν αργότερα, αφού υπάρχει πρόβλημα με τη διανομή του εμβολίου και είναι πιθανό να μην μπορέσουν να εμβολιαστούν εγκαίρως, ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια στις θέσεις τους μέχρι το φθινόπωρο.

Η Amazon είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εργοδότης ιδιωτικού τομέα των ΗΠΑ μετά τη Walmart Inc. και ο μεγαλύτερος εργοδότης στην πόλη του Σιάτλ. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της εταιρείας εργάζεται από το σπίτι μετά την έναρξη της πανδημίας και μέχρι αυτή τη στιγμή, αλλά οι υπάλληλοι των αποθηκών και οι οδηγοί παράδοσης θεωρήθηκαν απαραίτητοι εργαζόμενοι και παρέμειναν στις κανονικές τους θέσεις.

Δείτε επίσης: Google: Ορισμένοι υπάλληλοι θα επιστρέψουν στα γραφεία τον Απρίλιο

Η International Business Machines Corp. και η Google της Alphabet Inc. παρείχαν επίσης περισσότερες λεπτομέρειες αυτή την εβδομάδα, σχετικά με τα σχέδιά τους να επιστρέψουν σταδιακά οι υπάλληλοί τους στις κανονικές θέσεις εργασίας τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS