ΑρχικήHow ToΑπενεργοποιήστε τις προτάσεις φιλίας στο Facebook

Απενεργοποιήστε τις προτάσεις φιλίας στο Facebook

Γνωρίζατε ότι υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα να σας στέλνουν τις προτάσεις φιλίας στο Facebook;

Facebook προτάσεις φιλίας

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο του Facebοok σε επιτραπέζιο υπολογιστή με Windows 10 ή MacOS, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις φιλίας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε τον ιστότοπο του Facebook και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Δείτε επίσης: Διορθώνεται σοβαρό σφάλμα στην εγκατάσταση του MacOS Big Sur

Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού, με το βέλος που δείχνει προς τα κάτω, στην επάνω δεξιά γωνία. Από το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο> Ρυθμίσεις.

Στο μενού Ρυθμίσεις Facebook για τον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στην επιλογή “Ειδοποιήσεις” στα αριστερά.

Επιλέξτε “Άτομα που ίσως γνωρίζετε” στο μενού “Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων“.

Το Facebook σάς προτρέπει φίλους με διάφορους τρόπους. Αν θέλετε να σταματήσετε συγκεκριμένες προτάσεις φιλίας (αλλά δεν σας πειράζουν οι προτάσεις εντός εφαρμογής), κάντε κλικ στο slider δίπλα στις διάφορες επιλογές που αναφέρονται (συμπεριλαμβανομένων των ειδοποιήσεων push, email και SMS).

Δείτε επίσης: 24 ώρες χωρίς social media, email, videogames: Challenge των 2,400 $

Εάν θέλετε να σταματήσετε όλες τις προτάσεις φιλίας στο Facebook, επιλέξτε το slider δίπλα στην επιλογή “Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebοok“. Αυτό θα σταματήσει όλες τις ειδοποιήσεις.

Με αυτήν τη ρύθμιση απενεργοποιημένη, το Facebook δεν θα προτείνει πλέον άλλους λογαριασμούς χρηστών για να τους προσθέσετε ως φίλους στον ιστότοπο του Facebook ή στην εφαρμογή Facebook για κινητά. Αν θέλετε να προσθέσετε φίλους στο Facebook, θα πρέπει να τους αναζητήσετε και να τους προσθέσετε χειροκίνητα.

Facebook προτάσεις φιλίας

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το Facebook σε Android, iPhone ή iPad, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας για να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις φιλίας στην ίδια την εφαρμογή.

Δείτε ακόμα: Κυκλοφόρησαν νέες φήμες για τη σειρά iPhone 13!

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Facebοok στο smartphone ή το tablet σας και συνδεθείτε (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη). Πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία, το οποίο βρίσκεται κάτω από το εικονίδιο του Facebook Messenger.

Στο μενού, μεταβείτε στο κάτω μέρος και στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις & Απόρρητο> Ρυθμίσεις.

Μεταβείτε στο μενού “Ρυθμίσεις” και πατήστε την επιλογή “Ρυθμίσεις ειδοποίησης“.

Στο μενού “Ρυθμίσεις ειδοποίησης“, πατήστε την επιλογή “Άτομα που μπορεί να γνωρίζετε“.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις μεμονωμένες ειδοποιήσεις προτάσεων φιλίας μέσω push, email ή SMS πατώντας το  δίπλα σε κάθε επιλογή.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε όλες τις προτάσεις φίλων στο Facebook, πατήστε το slider “Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις στο Facebook“.

Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διακόψετε όλες τις ειδοποιήσεις προτάσεων φιλίας. Πατήστε “Απενεργοποίηση” για επιβεβαίωση. Το slider θα γίνει γκρι όταν η ρύθμιση είναι απενεργοποιημένη, διακόπτοντας όλες τις προτάσεις φιλίας στο λογαριασμό σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS