ΑρχικήHow ToΠως να συνδέσετε ένα Bluetooth ποντίκι σε ένα Chromebook

Πως να συνδέσετε ένα Bluetooth ποντίκι σε ένα Chromebook

Τα Chromebook ονομάζονται Chromebook επειδή είναι συνήθως φορητοί υπολογιστές και οι φορητοί υπολογιστές έχουν συνήθως trackpads. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ποντίκι Bluetooth με το Chromebook σας, είναι εύκολο να το κάνετε. Θα σας δείξουμε πώς.

Εφόσον το Chromebook σας διαθέτει Bluetooth, μπορείτε να συνδέσετε έναν αριθμό ασύρματων περιφερειακών (όπως πληκτρολόγιο και άλλα αξεσουάρ) σε αυτό. Ένα ποντίκι Bluetooth είναι μια δημοφιλής επιλογή για καλύτερη πλοήγηση.

Αρχικά, κάντε κλικ στο clock icon στο Shelf του Chromebook για να εμφανιστεί το πλαίσιο “Quick Settings”. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού Settings.

Chromebook Bluetooth

Στην εφαρμογή Settings, κάντε schroll προς τα κάτω και επιλέξτε “Bluetooth”. Εάν το Chromebook σας δεν υποστηρίζει το Bluetooth, δεν θα δείτε αυτήν την επιλογή.

Δείτε επίσης: Πως να αποκτήσετε ένα κουμπί Caps Lock στο Chromebook σας

Chromebook Bluetooth

Αρχικά, ενεργοποιήστε το switch (εάν δεν είναι ήδη). Το Chromebook σας θα ξεκινήσει τη σάρωση για συσκευές Bluetooth. Βεβαιωθείτε ότι το ποντίκι σας βρίσκεται σε λειτουργία σύζευξης.

Δείτε επίσης: Τρόπος πρόσβασης στο clipboard manager σε ένα Chromebook

Όταν δείτε το ποντίκι να εμφανίζεται στην ενότητα “Unpaired Devices”, επιλέξτε το.

Chromebook Bluetooth

Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί ενώ συνδέεται και μετά τελειώσατε! Το ποντίκι θα λέει “Connected” σε κείμενο με πράσινα γράμματα.

Δείτε επίσης: Πως να συγχρονίσετε Wi-Fi passwords μεταξύ Chromebook και Android

Το ποντίκι πρέπει τώρα να είναι συνδεδεμένο και μπορείτε να μετακινήσετε τον κέρσορα γύρω από την οθόνη. Από τώρα και στο εξής, το ποντίκι θα συνδέεται αυτόματα όταν το ενεργοποιείτε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS