ΑρχικήinetΗ Tesla (TSLA) αρχίζει να δέχεται πληρωμές σε Bitcoin

Η Tesla (TSLA) αρχίζει να δέχεται πληρωμές σε Bitcoin

Η Tesla άρχισε να δέχεται επίσημα το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για την αγορά οχημάτων του μετά την επένδυση στο cryptocurrency που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες.

Tesla

Τον περασμένο μήνα, η Tesla ανακοίνωσε ότι άλλαξε την επενδυτική της πολιτική για να αρχίσει να προσθέτει cryptocurrency και χρυσό στο holding της.

Ειδικότερα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η αλλαγή στην πολιτική περιελάμβανε μια επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Bitcoin.

Δείτε επίσης: Bitcoin: η άνοδός του κερδίζει περισσότερη προσοχή στη Wall Street

Μαζί με τη μεγάλη επένδυση σε Bitcoin, η Tesla ανακοίνωσε επίσης ότι επιδιώκει να αρχίσει να αποδέχεται το cryptocurrency ως μέθοδο πληρωμής στην επιχειρηματική της λειτουργία.

Δείτε επίσης: Ρώσος υπήκοος ένοχος για απόπειρα hack και εκβιασμού της Tesla!

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla αποδέχεται πράγματι την πληρωμή σε Bitcoin:

Tesla

Ο Διευθύνων Σύμβουλος φαίνεται πως δεν έκανε πλάκα καθώς η επιλογή “bitcoin” εμφανίζεται ως επιλογή πληρωμής κατά την υποβολή των 100 $ επιστρέψιμης χρέωσης παραγγελίας για μια νέα παραγγελία οχήματος:

Δείτε: Tesla: Αγοράζει Bitcoin αξίας $ 1,5 δισεκατομμυρίων-Θα το δέχεται και ως πληρωμή;

Η τιμή του Bitcoin αυξήθηκε μετά την αρχική ανακοίνωση της Tesla τον Φεβρουάριο και η τιμή αυξήθηκε κατά 1.000 $ από την στιγμή που έγινε η ανακοίνωση:

Η κίνηση της Tesla αναμένεται να βοηθήσει τις πωλήσεις προσελκύοντας μερικούς από τους ανθρώπους που διαθέτουν πολλά cryptocurrencies στην κατοχή τους.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS