ΑρχικήReviewsXiaomi: Τα Mi 11 Ultra & Mi 11 Pro κυκλοφορούν την επόμενη...

Xiaomi: Τα Mi 11 Ultra & Mi 11 Pro κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα

Η Xiaomi θα λανσάρει την επόμενη παρτίδα συσκευών στη σειρά Mi 11. Η σειρά Mi 11, η οποία περιλαμβάνει μόνο το Mi 11, σύντομα θα εμπλουτιστεί με τα Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra και πιθανώς από το Mi 11 Lite. Χθες η Xiaomi διαφήμισε μια εκδήλωση για την κυκλοφορία προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ανέφερε τίποτα για τα νέα τηλέφωνα Mi. Πριν λίγο, η εταιρεία επιβεβαίωσε επισήμως ότι στην εκδήλωση θα κυκλοφορήσει τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra.

xiaomi

Σε μια δημοσίευση στο Weibo, η Xiaomi κοινοποίησε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στην Κίνα στις 29 Μαρτίου, όπου η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα πολυαναμενόμενα Mi 11 Ultra και Mi 11 Pro. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:30 GMT+8 και θα μεταδοθεί live στο YouTube, το Facebook, το Twitter και τον παγκόσμιο ιστότοπο της Xiaomi.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi κυκλοφορεί τα kernel sources για τα Redmi Note 10 & Mi 10T Lite

Τόσο για το Mi 11 Ultra όσο και για το Mi 11 Pro τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες, οπότε έχουμε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από αυτές τις επερχόμενες συσκευές. Το Mi 11 Ultra θα είναι το πιο premium από τα δύο. Όπως αποκαλύπτεται σε ένα βίντεο που διέρρευσε, θα κυκλοφορήσει με έναν τρομερό σχεδιασμό και μια τετραπλή καμπύλη οθόνη. Φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη QHD + AMOLED 6,81 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, Qualcomm Snapdragon 888 SoC, έως 16 GB LPDDR5 + RAM, έως 512 GB UFS 3.1 αποθήκευση, 50MP + 48MP + 48MP ρύθμιση πίσω κάμερας και μπαταρία 5.000 mAh με ενσύρματη και ασύρματη υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67W.

Δείτε επίσης: Η Xiaomi κυκλοφορεί την πολυαναμενόμενη σειρά Redmi Note 10 με AMOLED

Το Mi 11 Pro, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με το κανονικό Mi 11 ως επί το πλείστον, αλλά θα έχει διαφορετικό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος. Όσον αφορά τις προδιαγραφές, φημολογείται ότι διαθέτει την ίδια τετραπλή καμπύλη οθόνη QHD + 120Hz 6,81 ιντσών που θα έχει το Mi 11 Ultra μαζί με το Qualcomm Snapdragon 888 SoC. Ωστόσο, σε αντίθεση με το μοντέλο Ultra, αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με μια εγκατάσταση τετραπλής κάμερας που αποτελείται από έναν πρωτεύοντα αισθητήρα 50MP, μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13MP, έναν φακό μακροεντολής 5MP και έναν τηλεφακό αισθητήρα με ζουμ έως 120X.

Δείτε επίσης: Xiaomi Mi 11 Ultra: Στο YouTube θα βρείτε video με τα specs του

Το επίσημο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ για να δούμε τι ισχύει από όλα τα παραπάνω.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS