ΑρχικήrapidalertCounter.Social: Το πιο ασφαλές social network!

Counter.Social: Το πιο ασφαλές social network!

Το πιο ασφαλές social network platform για ανταλλαγή μηνυμάτων είναι το Counter.Social. Δημιουργός είναι ο διάσημος hacktivist, The Jester.

Όσοι ενδιαφέρεστε για την διαδικτυακή σας ασφάλεια και επιχειρήσετε να κάνετε μια προσωπική έρευνα για να ανακαλύψετε πως πρέπει να οχυρώσετε την online ύπαρξή σας από κινδύνους που ελλοχεύουν σε κάθε σκοτεινή αλλά και 100% φωτεινή γωνία του web, σίγουρα θα παρατηρήσετε μια τρομοκρατία και μια προσπάθεια για ενίσχυση του αισθήματος άγχους και φόβου αναφορικά με τη χρήση του internet και των εφαρμογών που χρησιμοποιούμε σε καθημερνή βάση.

Η αλήθεια παραμένει αναλλοίωτη: Υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι κατά την χρήση του διαδικτύου που αποδεικνύονται καθημερινά μέσω αναφορών και καταγγελιών για hacking επιθέσεις, cyberbullying, sextortion, online scams, παραβιάσεις προσωπικού απορρήτου και πολλά άλλα.

Counter.Social: Το πιο ασφαλές social network platform

Υπάρχει, όμως, άλλη μια αναλλοίωτη -έστω μέχρι στιγμής- αλήθεια: Το διαδίκτυο, η απομακρυσμένη εργασία, τα social media, οι Internet of Things συσκευές είναι κομμάτι της ζωής μας πλέον. Δεν μπορείς να αποφύγεις την χρήση τους γιατί αυτομάτως αποφεύγεις την εποχή στην οποία ζεις. Το “internet”, όπως χαρακτηρίζουν πολλοί με μια λέξη το σύνολο της διαδικτυακής μας ζωής, δεν είναι ο κακός της υπόθεσης, απλώς, όπως καθετί χρησιμοποιούμε, έχει τα θετικά και αρνητικά του.

Πως μπορούμε λοιπόν να αποφύγουμε τα αρνητικά μιας κατάστασης και να επωφεληθούμε από τα θετικά; Βρίσκοντας τρόπους και παραθυράκια.

Με αφορμή την πρόσφατη φρενίτιδα αναφορικά με της κατηγορίες περί παράνομης παρακολούθησης των χρηστών της από το Facebook μέσω των messaging apps WhatsApp και Messenger, δημοσιεύτηκαν εκατοντάδες άρθρα αναδεικνύοντας εναλλακτικές, πιο ασφαλείς λύσεις εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων για το κοινό. Βρισκόμαστε και εμείς μεταξύ αυτών των δημοσιευμένων άρθρων.

Περισσότερα νέα για το Facebook: Zuckerberg: Τελικά, το App Tracking Transparency της Apple θα ωφελήσει το Facebook

Να σημειώσουμε ότι, την δεδομένη στιγμή, ένα από τα επικρατέστερα, πιο ασφαλή και δημοφιλή messaging apps είναι το Signal, το οποίο έχει κερδίσει την εύνοια των χρηστών, ειδικά μετά την ψήφο εμπιστοσύνης του Edward Snowden σε αυτό.

Σε αυτό το άρθρο, θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγα λεπτά για να σας περιγράψουμε μια εναλλακτική επιλογή social network platform που μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα και σας εγγυούμαστε ότι σας προσφέρει ασφαλή επικοινωνία και σέβεται την ιδιωτικότήτα σας.

Μέσω έρευνας που πραγματοποιήσαμε για να ανακαλύψουμε την πιο ασφαλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, εντοπίσαμε το Counter.Social. Δημιουργός του app είναι ο διάσημος hacktivist, The Jester. O grey-hat hacker κρύβεται πίσω από πολλές, μεγάλης κλίμακας, hacking επιθέσεις, παγκοσμίως. Ο The Jester είναι υπέρμαχος της προστασίας του προσωπικού απορρήτου στο διαδίκτυο και για αυτόν λόγο δημιούργησε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων που θα παρέχει ουσιαστική ασφάλεια στους χρήστες.

Counter.Social News: Εμπειρία χρήστη: “Μπήκα στο Counter.Social για να γίνω πιο κοινωνικός”

Counter.Social: Το πιο ασφαλές social network platform

Γνωρίστε το Counter.Social

Το Counter.Social είναι μια ιδιωτική οντότητα. Ως ιδιωτική οντότητα, μπορεί να διαμορφώσει την ασφάλεια για hardware/software assets και τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων firewalls, traffic filtering WAF’s κ.λπ.

Το Counter.Social είναι η πρώτη πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων που υιοθετεί στάση μηδενικής ανοχής σε εχθρικά έθνη, bot accounts και trolls που εκμεταλλεύονται τις πλατφόρμες και τις ελευθερίες των κοινωνικών μέσων για να εμπλακούν σε επιχειρήσεις επιρροής. Με προηγμένες δυνατότητες προστασίας χρηστών, όπως «COSOGUARD» identity alerts για να ελαχιστοποιήσετε το attack surface, το διαδικτυακό σας αποτύπωμα γίνεται αμέσως πιο ασφαλές.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Deepfake Detection

Το Counter.Social λαμβάνει σοβαρά  την αντιμετώπιση ψεύτικων ειδήσεων και προπαγάνδας. Είναι το μόνο δίκτυο που χρησιμοποιεί το Al για να αναλύσει αυτόματα το μεταφορτωμένο περιεχόμενο σε σχεδόν πραγματικό χρόνο και να προσδιορίσει τη πιθανότητα deepfake.

Botsentinel Intergation

Συνεργάζεται με την Botsentinel για την περαιτέρω προστασία των χρηστών από επιχειρήσεις ξένης επιρροής. Το προαιρετικό browser extension προσφέρει ενσωματωμένη ορατότητα πιθανών «προβληματικών» migrating accounts.

Identity Breach Alerts

Το Counter.Social έχει ενσωματώσει identity theft alerts με ένα κλικ κατά ζήτηση. Η COSOGuard ελέγχει το oren και dark web 24/7. Εάν κάποιος κλέψει την ταυτότητά σας, θα το μάθετε!

Factlayer Integration

Συνεργάζεται με την Factlayer για να ενσωματώσει σε πραγματικό χρόνο automatic political bias leaning και fake news awareness μέσω έγχρωμων κωδικών συνδέσμων που σας ενημερώνουν για την εγκυρότητα ενός ιστότοπου πριν κάνετε κλικ.

Δείτε ακόμα: Black Kingdom ransomware: Στοχεύει Microsoft Exchange servers. Η Ελλάδα ανάμεσα στα θύματα

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Countershare

Οι χρήστες του Counter.Social έχουν πρόσβαση στο ενσωματωμένο, ασφαλές 500TB file sharing solution. Είναι at-rest encrypted και τα αρχεία σας μπορούν να περιοριστούν σε έναν συγκεκριμένο αριθμό downloads.

Emergency Radio Traffic

Διαθέτει COSOCOM. 7000+ ραδιοσυχνότητες έκτακτης ανάγκης και αυτόματος συντονισμός σε πραγματικό χρόνο σε σημαντικές θεματολογίες συζήτησης.

Cosocall Conferencing

Ασφαλής, ιδιωτική και προσωρινή χρήση τηλεδιάσκεψης. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συνέδριο και να προσκαλέστε οποιοδήποτε μέσω ενός μοναδικού συνδέσμου, ακόμη και αν κάποιος δεν διαθέτει την εφαρμογή.

Secure Groups

Το COSO Groups είναι ένα χαρακτηριστικό beta που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν δημόσια και ιδιωτικά «channels» ή ομάδες. Τα ιδιωτικά channels και τα μηνύματα είναι end-to-end encrypted για να διασφαλιστεί η 100% εμπιστευτικότητα.

Counter.Social: Το πιο ασφαλές social network platform

COSO-X Talk

Δυνατότητα real-time μετάφρασης σε 80 διαφορετικές γλώσσες. Μεταφράζει χωρίς γλωσσικό φράγμα και επιτρέπει την επικοινωνία χωρίς όρια.

Enhanced Privacy Mode

Εξωτερικοί σύνδεσμοι δημοσιεύονται σε δημόσια feeds. Τα timelines είναι προσβάσιμα μέσω του Enhanced Privacy Mode– αυτό ουσιαστικά βάζει την εφαρμογή μεταξύ σας και του κεντρικού υπολογιστή / διακομιστή που επισκέπτεστε.

COSOTV

Το Counter.Social παρέχει πρόσβαση σε LIVE streaming κάλυψη ειδήσεων από επιλεγμένους δορυφόρους και παρόχους καλωδιακής τηλεόρασης κατευθείαν από μέσα η διεπαφή.

COSO XM RADIO

Coming soon: Αποκλειστικό εβδομαδιαίο talk show. Συζητήστε για όλα τα τρέχοντα γεγονότα με τον οικοδεσπότη και τους φιλοξενούμενους.

Anti-child abuse mechanism

Απαγορεύεται αυστηρά το υλικό που αφορά παιδική κακοποίηση. Όλο το υλικό που μεταφορτώνεται στην εφαρμογή ελέγχεται με βάση τις NCMEC databases.

Outbound Link Sanitizer

Το CounterSocial δεν παρακολουθεί τους χρήστες του και δεν επιτρέπει σε third parties να το επιχειρήσουν. Όλοι οι εξερχόμενοι σύνδεσμοι ελέγχονται για πιθανές ενσωματωμένες παραμέτρους παρακολούθησης και αφαιρούνται αν εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Zero Tracking

Επειδή το Counter.Social δεν βασίζεται σε διαφημίσεις ή “στοχευμένο προωθημένο περιεχόμενο” δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες χρηστών.

100% Crowd Powered

Δεν χρηματοδοτείτε από διαφημιστικές εταιρείες, μέτοχους ή αμφίβολα τρίτα μέρη. Χρηματοδοτείται από τους χρήστες. Η βασική λειτουργικότητα της εφαρμογής είναι δωρεάν για όλους. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε λογαριασμό PRO για premium χαρακτηριστικά.

Security News: Ρώσος υπήκοος ένοχος για απόπειρα hack και εκβιασμού της Tesla!

Πως να γίνετε μέλος του Counter.Social

Η διαδικασία εγγραφής στο Counter.Social δεν διαφέρει από κάθε άλλη εγγραφή που έχετε πραγματοποιήσει σε άλλα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Παρακάτω σας αναφέρουμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε sign up μέσω web browser. Να αναφέρουμε ότι μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για iOS από το App Store και για Android από το Google Play Store.

Αρχικά, πηγαίνετε στο https://counter.social/apps.html και επιλέγετε “Register”. Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα εγγραφής στην οποία πρέπει αν συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία.

Στη συνέχεια, θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης στο email address που δηλώσατε. Πρέπει να ανατρέξετε στο indox σας και να πατήσετε στο “Verify email address”

Μέσω redirection θα μεταφερθείτε εκ νέου στο login page του Counter.Social, όπου πρέπει να συμπληρώσετε το email και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Με την επιτυχή σύνδεση, θα μεταφερθείτε στο dashboard του messaging app, στο οποίο θα εντοπίσετε όλα τα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που σας προσφέρονται.

Counter.Social: Το πιο ασφαλές social network platform

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS