HomeHow ToInstagram: Πως δεν θα σας προσθέτουν σε spam ομαδικές συνομιλίες

Instagram: Πως δεν θα σας προσθέτουν σε spam ομαδικές συνομιλίες

Μια γνωστή spam στρατηγική στο Instagram είναι ένας ψεύτικος λογαριασμός που σας προσθέτει σε μια ομαδική συνομιλία. Δυστυχώς, ανάλογα με το είδος του λογαριασμού που διαθέτετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να το εμποδίσετε να συμβεί. Δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε!

Instagram

Εάν έχετε επαγγελματικό Instagram λογαριασμό

Εάν έχετε επαγγελματικό προφίλ στο Instagram, είστε τυχεροί. Μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπορεί να σας προσθέσει σε ομάδες.

Δείτε επίσης: Facebook: Δημιουργεί έκδοση του Instagram που απευθύνεται σε παιδιά

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Instagram και μεταβείτε στο προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο του μενού στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε “Settings” στο μενού.

Πατήστε “Privacy” στην οθόνη Settings.

Πατήστε την επιλογή “Messages” στην οθόνη απορρήτου.

Instagram

Πατήστε “Only people you follow” στην ενότητα “Allow others to add you to groups”.

Τώρα, μόνο οι λογαριασμοί που ακολουθείτε θα μπορούν να σας προσθέσουν σε ομαδικές συνομιλίες.

Δείτε επίσης: Instagram: Η πιο «παρεμβατική» εφαρμογή, σύμφωνα με έρευνα!

Εάν έχετε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram

Εάν έχετε έναν προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όπως οι περισσότεροι, προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να αποτρέψετε κάποιον από την προσθήκη σας σε μια ομάδα — ακόμα κι αν ο λογαριασμός σας είναι ιδιωτικός.

Αντ ‘αυτού, έχετε τρεις επιλογές:

  • Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για αιτήματα ομάδας.
  • Αποχώρηση από την ομάδα.
  • Αποκλεισμός του λογαριασμού που σας πρόσθεσε.

Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για αιτήματα ομάδας, μεταβείτε στο προφίλ σας, πατήστε το εικονίδιο του μενού στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε Settings > Notifications > Direct Messages.

Στην ενότητα Group Requests, πατήστε “Off”.

Instagram

Τώρα, τουλάχιστον όταν κάποιος σας προσθέσει σε μια ομάδα, δεν θα λάβετε μια ειδοποίηση.

Δείτε επίσης: Instagram: Θα «εμποδίζει» ενήλικες να στέλνουν μηνύματα σε εφήβους!

Για να αποχωρήσετε από μια ομαδική συζήτηση, πρώτα, πατήστε το εικονίδιο “i” στην επάνω δεξιά γωνία της συνομιλίας.

Πατήστε “Leave Chat” κάτω από τη λίστα των μελών της συνομιλίας και, στη συνέχεια, πατήστε “Leave”.

Instagram

Εάν θέλετε να αποκλείσετε τον λογαριασμό που σας πρόσθεσε, πρώτα, πατήστε τις τρεις μικρές κουκκίδες δίπλα στο όνομα του λογαριασμού στην περιοχή Members.

Πατήστε “Block” για αποκλεισμό αυτής της συνομιλίας.

Αυτό θα σταματήσει τον spammer από το να σας προσθέσει ξανά στην ομάδα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

LIVE NEWS