ΑρχικήUpdatesGoogle Drive update: Νέες δυνατότητες στην Android έκδοση

Google Drive update: Νέες δυνατότητες στην Android έκδοση

Το Google Drive φαίνεται πως μεταμορφώνεται σε μια εξαιρετική εφαρμογή και δεν βελτιώνεται μόνο η έκδοση για υπολογιστές. Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι κυκλοφορεί κάποιες νέες δυνατότητες στην έκδοση Android του Drive.

Google drive

Η νέα ενημέρωση έχει σκοπό να επιτρέψει στους χρήστες του Goοgle Drive σε συσκευές Android να παρακολουθούν τις σημαντικές ειδοποιήσεις ευκολότερα από ό,τι το έκαναν πριν. Για να συμβεί αυτό, η Google πρόσθεσε νέους τρόπους προβολής και διαχείρισης ειδοποιήσεων στην εφαρμογή Google Drive για Android.

Δείτε επίσης: Αντικαθίστανται τα Drive File Stream/Backup & Sync με το Goοgle Drive για desktop

Δηλαδή με την τελευταία έκδοση του Google Drive, οι χρήστες Android θα μπορούν να βλέπουν όλες τις ειδοποιήσεις τους σε ένα μέρος και αυτό δεν απαιτεί από εσάς να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις. Επιπλέον, οι Android χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν φίλτρα για τον έλεγχο των τύπων ειδοποιήσεων που λαμβάνουν.

Μάθετε επίσης: Εγκληματίες μοιράζονται παράνομο περιεχόμενο μέσω του Goοgle Drive

Επίσης, η ενημερωμένη εφαρμογή θα εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες αρχείων απευθείας από την ειδοποίηση και θα επιτρέψει στους χρήστες να προβούν σε ενέργειες όπως κοινή χρήση αρχείων απευθείας από τις ειδοποιήσεις που λαμβάνουν. Και κάτι τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα μπορείτε να διαγράψετε και να απορρίψετε τυχόν ειδοποιήσεις που δεν θέλετε στο τηλέφωνο σας.

Δείτε επίσης: Facebook Messenger vs WhatsApp: Ποιο είναι χειρότερο για το απόρρητο;

Οι νέες λειτουργίες έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν στους χρήστες του Google Drive για Android, αν και θα χρειαστούν έως και δύο εβδομάδες για να γίνουν ορατές σε όλους. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή, μεταβείτε στην ενότητα Priority και βρείτε την καρτέλα Notifications στο πάνω μέρος της οθόνης για να περιηγηθείτε στις ειδοποιήσεις σας.

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS